Header Ads


«Διαμάχη» Κάκου – Βαρούχα για το γκολ της ΑΕΚ! (vid)

«Διαμάχη» Κάκου – Βαρούχα για το γκολ της ΑΕΚ! (vid)


Διαφώνησαν για τις επίμαχες φάσεις, δείτε τι είπαν για τον Μάνταλο και το γκολ που ακυρώθηκε!
Για ακόμα μία αγωνιστική η συζήτηση για τη διαιτησία έχει... φουντώσει στη Σούπερ Λιγκ, καθώς υπήρξαν κάποιες αρκετά δύσκολες φάσεις στο ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ που έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2. Ο Παναγιώτης Βαρούχας μιλώντας στην «Αθλητική Κυριακή» μεταξύ άλλων, τόνισε πως σωστά ακυρώθηκε για οφσάιντ το γκολ του Μάνταλου, ενώ σημείωσε πως είναι η απόφαση του διαιτητή Κλόσνερ στο 2-2, καθώς εκτίμησε ότι δεν υπάρχει φάουλ του Κρίστιτς στον Αουγκούστο στην αρχή της φάσης.

Από την πλευρά του, ο Τάσος Κάκος μιλώντας στο «Total Football» για τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι, συμφώνησε για το πέναλτι που πήρε ο ΠΑΟΚ και σημείωσε πως ήταν εύκολη περίπτωση και ότι «δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάστηκε το VAR. Έπρεπε ο βοηθός να του δώσει»!

Από εκεί και πέρα, για το ακυρωθέν γκολ του Μάνταλου, τόνισε πως η μπάλα δεν έχει περάσει τη γραμμή και ότι ο παίκτης ΑΕΚ φαίνεται εκτεθειμένος. Πάντως χαρακτήρισε δύσκολη τη φάση, ενώ στο τέλος διαφώνησε κάθετα με τον Βαρούχα για το δεύτερο γκολ της Ένωσης.

Συγκεκριμένα, για τη φάση του 2-2 ο Τάσος Κάκος ξεκαθάρισε ότι υπάρχει φάουλ του Κρίστιτιτς στον Αουγκούστο. «Δεν βρήκε μπάλα καθόλου και υπήρξε πρώτα επαφή. Μου έκανε εντύπωση πως από το VAR δεν του είπαν να πάει να δει τη φάση. Προφανώς του είπαν, αλλά δεν ήθελε και επέμενε στην πρώτη του απόφαση. Ο Κρίστιτς βρήκε την μπάλα σε δεύτερο χρόνο και πρώτα το πόδι, άρα είναι φάουλ», ανέφερε σχετικά.



sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.