Header Ads


Unlabelled Αλλάζουν όλα με Ίβιτς - Κρίνονται όλοι, τι ετοιμάζει τον Γενάρη!

Αλλάζουν όλα με Ίβιτς - Κρίνονται όλοι, τι ετοιμάζει τον Γενάρη!


Το ρεπορτάζ της Ένωσης παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον!
Ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινόμαυρων έχει ξεκινήσει την αξιολόγηση των 30 ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο ρόστερ της Ένωσης





Ίλια Ίβιτς: Η ΑΕΚ δεν προχώρησε στην απόκτηση ποδοσφαιριστή στη μεταγραφική περίοδο των ελευθέρων, παρά το ενδιαφέρον που είχε δείξει για δύο περιπτώσεις. Την απόφαση να μην προχωρήσει καμία από τις δύο αυτές υποθέσεις πήρε ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς.

Ο Σέρβος έκρινε ότι από τη στιγμή που η ΑΕΚ δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τη φετινή χρονιά, δεν χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση και για αυτό θα πορευτεί με τους υπάρχοντες τουλάχιστον  μέχρι τον Ιανουάριο.  Ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινόμαυρων έχει ξεκινήσει αξιολόγηση του ρόστερ της ΑΕΚ ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου όσον αφορά τις προσθήκες και τις αποχωρήσεις.

Ο Ίβιτς περνάει από «έλεγχο» όλους τους παίκτες που έχει στο ρόστερ η ΑΕΚ, συνολικά είναι 30, και προσπαθεί να βγάλει τα συμπεράσματα του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, όπου η Ένωση θα κοιτάξει λογικά κάποιες περιπτώσεις για ενίσχυση.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.