Header Ads


Unlabelled Άφησε ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και υπογράφει στην ΑΕΚ!

Άφησε ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και υπογράφει στην ΑΕΚ!


Αποφασισμένος ο Μελισσανίδης για το επόμενο βήμα - Μεταγραφή σε κομβική θέση, δυναμώνει η ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα!
Αμέσως μετά την απόλυση του Μιγκέλ Καρντόσο από τον πάγκο της «Ένωσης», ο Νίκος Κωστένογλου επιστρατεύτηκε για να αναλάβει τις τύχες της πρώτης ομάδας.


Στην πρόσληψη ενός έμπειρου τεχνικού για να αναλάβει τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της προχωράει η «Ένωση».

ΑΕΚ: Αμέσως μετά την απόλυση του Μιγκέλ Καρντόσο από τον πάγκο της «Ένωσης», ο Νίκος Κωστένογλου επιστρατεύτηκε για να αναλάβει τις τύχες της πρώτης ομάδας. Ο Έλληνας τεχνικός, όμως, προκειμένου να αναλάβει πρώτος προπονητής στους «κιτρινόμαυρους», άφησε κενή τη θέση του τεχνικού διευθυντή στις ακαδημίες του συλλόγου. Η ΑΕΚ θέλοντας να καλύψει αυτό το κενό αναμένεται να προχωρήσει στην πρόσληψη ενός έμπειρου προπονητή, του Θεόδωρου Ελευθεριάδη.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Sportime», οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν καταλήξει στον Έλληνα τεχνικό καθώς θεωρείται ένας από τους καλύτερους και μπορεί να συντονίσει το project των ακαδημιών. Ο Ελευθεριάδης τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι στέλεχος της ΕΠΟ και έχει διατελέσει κατά το παρελθόν προπονητής της Εθνικής Κ15 ενώ πλέον είναι συντονιστής των τμημάτων Υποδομής των Εθνικών Ομάδων.

Είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος UEFA Pro της ΕΠΟ και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τα τμήματα υποδομών στις Εθνικές. Έχει βρεθεί στις ακαδημίες των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αναδεικνύοντας πολλά ταλέντα.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.