Header Ads


Unlabelled «Κόλπο γκρόσο» Μελισσανίδη με ταλεντάρα από Παναθηναϊκό!

«Κόλπο γκρόσο» Μελισσανίδη με ταλεντάρα από Παναθηναϊκό!


Το κόλπο της χρονιάς είχε ετοιμάσει η ΑΕΚ για να «κλέψει» ταλεντάρα του Παναθηναϊκού!
Σύμφωνα με την SPORTDAY, ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρισκόταν στα ραντάρ της ΑΕΚ, η οποία τον είχε προσεγγίσει και περίμενε…ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να τον εντάξει στο ρόστερ της. Πριν ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ανανεώσει με το «Τριφύλλι», η ΑΕΚ προσπάθησε να κάνει το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του.

Παναθηναϊκός: Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος θεωρείται ένα από τα πιο σπουδαία ταλέντα που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια η ακαδημία των «πρασίνων». Γι’ αυτό και ο 17χρονος ποδοσφαιριστής ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό μέχρι και το 2022, «δένοντας» τον για αρκετά ακόμη χρόνια στην ομάδα. Σύμφωνα με την SPORTDAY, ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρισκόταν στα ραντάρ της ΑΕΚ, η οποία τον είχε προσεγγίσει και περίμενε…ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη τελικά με τον Αλεξανδρόπουλο να ανανεώνει τελικά το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι όροι της συνεργασίας του Αλεξανδρόπουλου με τον Παναθηναϊκού δεν θα μεταβληθούν, όπως συνέβη και με τους Τζαβίδα, Σαντικάι. Αυτό ήταν προϋπόθεση στην πρόταση του Νίκου Νταμπίζα, ο οποίος δεν πρότεινε αναπροσαρμογή στην αμοιβή των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα, ρόλο στην απόφαση του είχαν παίξει και τα αισθήματα του για τους «πράσινους», για τα οποία έχει μιλήσει και δημόσια.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.