Header Ads


Unlabelled «Δικαίωση Μελισσανίδη - Αυτή η ατάκα τους "έφτιαξε"»

«Δικαίωση Μελισσανίδη - Αυτή η ατάκα τους "έφτιαξε"»


Έτσι γύρισαν όλα τούμπα στην ΑΕΚ - "Μεταγραφάρα" από το πουθενά!
Μία νίκη-χρυσάφι πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής η ΑΕΚ, η οποία μόλις μία εβδομάδα μετά την ήττα σοκ από την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ και την αλλαγή προπονητή, κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Τρίπολη, με γκολ στις καθυστερήσεις και σκορ 2-3. Οι παίκτες της Ένωσης, που βάσει των ρεπορτάζ έχουν φοβερά προβλήματα στη φυσική κατάσταση λόγω της προετοιμασίας του Μιγκέλ Καρντόσο, παρουσιάστηκαν ψυχωμένοι και έτοιμοι να δώσουν απαντήσεις και τα κατάφεραν, κυνηγώντας ένα ματς μέχρι το 95’, όπως έκαναν την Πέμπτη το βράδυ και στην Τραπεζούντα κόντρα στην Τράμπζονσπορ. Το διπλό όμως στον Αστέρα, αποτελεί και τη μεγάλη δικαίωση του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος στις αρχές της εβδομάδας είχε βρεθεί στα Σπάτα και είχε «ντοπάρει» τους παίκτες, λέγοντας πως είναι ό,τι καλύτερο είχε η ομάδα ως ρόστερ τα τελευταία χρόνια.

Η συγκεκριμένη ατάκα έχει… φτιάξει για τα καλά τα αποδυτήρια και όλοι οι παίκτες έχουν «σκυλιάσει» για να αποδείξουν πως ευθύνεται ο προηγούμενος προπονητής για τα χάλια της ομάδας και όχι οι ίδιοι. Ακόμα και παίκτες που δεν έπαιζαν, όπως ο Χρήστος Αλμπάνης, περίμεναν την ευκαιρία τους. Ο νεαρός άσος μπήκε ως αλλαγή στη θέση του τραυματία Ολιβέιρα και τα άλλαξε όλα. Ουσιαστικά γύρισε το ματς μόνο τους, ενώ έβγαλε δύο… γκολ πάρε – βάλε. Στη μία φάση ο Λιβάγια σκόραρε και στην άλλη δεν τα κατάφερε ο Βέρντε. Όμως ο ταλαντούχος εξτρέμ πιστώνεται τις δύο εξαιρετικές πασες, ενώ συνολικά η εμφάνισή του ήταν εντυπωσιακή. Ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα, έδωσε βοήθειες από τα άκρα και κατάφερε να αλλάξει τον ρυθμό της αναμέτρησης.

Πρόκειται μάλιστα για έναν παίκτη γύρω από το όνομα του οποίου είχε γίνει μεγάλος ντόρος στις τελευταίες ημέρες της θητείας του Καρντόσο στον Δικέφαλο, καθώς ο Πορτογάλος τον είχε «κόψει» την τελευταία στιγμή από την αποστολή του Europa League και παρότι του είχε υποσχεθεί πως θα μπει βασικός με την Ξάνθη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, τελικά έμεινε στον πάγκο.

Ο Αλμπάνης ωστόσο στην Τρίπολη έστω και από… σπόντα πήρε την ευκαιρία του και απέδειξε πως πρόκειται για ένα τρομερό ταλέντο και για έναν παίκτη με χαρακτηριστικά που μπορεί και θα βοηθήσει την ΑΕΚ σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, είτε παίρνοντας ματς ως βασικός είτε ερχόμενος από τον πάγκο.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.