Header Ads


Unlabelled Κίνηση-ματ από Μελισσανίδη, έρχονται μεταγραφάρες!

Κίνηση-ματ από Μελισσανίδη, έρχονται μεταγραφάρες!


Αλλάζει επίπεδο η Ένωση, έτσι απογειώνεται η ΑΕΚ - Δείτε τι συνέβη!
Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό να εργάζεται για την καλύτερη δυνατή σύσταση της ΑΕΚ στην αγορά. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» ο Ίλια Ίβιτς πέρα από τα θέματα του ρόστερ της ομάδας, προσπαθεί να «βάλει» η ομάδα στο πανευρωπαϊκό «δίκτυο». Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ εργάζεται καθημερινά για να "δυναμώσει" την Ένωση.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης έχει αυτή τη στιγμή αρκετές υποθέσεις να τον απασχολούν, είτε πρόκειται για αγορές, είτε για ανανεώσεις συμβολαίων ή πωλήσεις παικτών σε υψηλή τιμή. Για να καταφέρει όμως να πουλάει παίκτες σε υψηλές τιμές, σχετίζεται άμεσα με το «δίκτυο», όπου επιχειρεί να εισέλθει δυναμικά η ομάδα, με την παρουσία μεγάλων ξένων μάνατζερ.

Η ΑΕΚ χρειάζεται στοιχεία, όπως οι κατάλληλες διασυνδέσεις, είτε σε επίπεδο ομάδων είτε σε επίπεδο ατζέντηδων, ώστε να έχει τη δυνατότητα να πουλά παίκτες στις αγορές σε ακριβή τιμή και με υψηλή συχνότητα, αγοράζοντας παράλληλα από το πάνω ράφι, με σκοπό να δημιουργήσει υπεραξίες. Ο Σέρβος έχει επικεντρωθεί σε αυτό το κομμάτι, ώστε στο μέλλον να έρθουν συμφωνίες που, αφενός θα φέρουν αρκετά χρήματα στα ταμεία, αφετέρου θα μεγαλώσουν το όνομα της ομάδας στην αγορά.

Το αποτέλεσμα θα είναι να βρίσκεται στο ίδιο τραπέζι με μεγάλους μάνατζερ του εξωτερικοί και ο Ίβιτς ελπίζει να πετύχει στη συγκεκριμένη προσπάθεια.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.