Header Ads


Άσχημη εξέλιξη στην ΑΕΚ με Καρντόσο!

Άσχημη εξέλιξη στην ΑΕΚ με Καρντόσο!


Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι διατεθειμένος να το φθάσει στα άκρα.
Για λόγους που μέχρι στιγμής ρεπορταζιακά δεν έχουν μαθευτεί, οι συζητήσεις πήραν άσχημη τροπή και δεν αποκλείεται τη λύση στο τέλος να τη δώσουν τα δικαστήρια!
Η εβδομάδα ξεκίνησε με αναφορές, πληροφορίες και διαρροές πως η συμφωνία για την αποζημίωση του Καρντόσο είναι κοντά. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως ο Πορτογάλος τεχνικός έφυγε από την Αθήνα  όπου και παρέμενε μετά την απόλυση του από την Ένωση, επιστρέφοντας στην πατρίδα του, όντας (και αυτός) σίγουρος πως η συμφωνία ήταν απλώς θέμα χρόνου.

Μια συμφωνία η οποία, στο περίπου, θα κόστιζε στην ΑΕΚ ένα ποσό της τάξης των 500.000 ευρώ και δεν θα αφορούσε σε τίποτα αποζημίωση είτε του ίδιου του Μίγκελ Καρντόσο είτε των συνεργατών του για τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου που είχαν υπογράψει με την Ενωση.

Ελα όμως που τα πράγματα δεν κύλησαν έτσι ακριβώς. Για λόγους που μέχρι στιγμής ρεπορταζιακά δεν έχουν μαθευτεί, οι συζητήσεις πήραν άσχημη τροπή.  Τόσο που όχι μόνο η διαφαινόμενη συμφωνία δεν υλοποιήθηκε,  αλλά το… πισωγύρισμα ήταν τόσο σημαντικό που επιστρέψαμε ουσιαστικά στο… ψυχροπολεμικό κλίμα των πρώτων στιγμών μετά την απόλυση του Πορτογάλου τεχνικού.

Κάτι που πρακτικά προδιαγράφει και την εξέλιξη, αφού σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν στον sportdog από την Πορτογαλία, αν στις πρώτες επαφές των δύο πλευρών στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας, δεν διαπιστωθεί/υπάρξει εκ νέου εκατέρωθεν καλή θέληση και κατανόηση, τότε η προσφυγή στα δικαστήρια θα είναι και η μόνη λύση. Και εκεί, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Αλλωστε, στα δικαστήρια, όλοι κερδισμένοι από την εκδίκαση μιας υπόθεσης και τη διευθέτηση  μιας διαφωνίας δεν μπορούν, δεν γίνεται να είναι.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.