Header Ads


Unlabelled Ο Παουλίνιο δίνει απαντήσεις στο χορτάει!

Ο Παουλίνιο δίνει απαντήσεις στο χορτάει!


Γνώρισε απίστευτη αμφισβήτηση και παράλογη κριτική αλλά απαντάει εντός γηπέδου!
Στην Κραϊόβα της Ρουμανίας, η ΑΕΚ έκανε το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα Play Off του Europa League και στην αναμέτρηση του «Ιόν Ομπλεμένκο» ο Παουλίνιο ήταν ανάμεσα στους διακριθέντες. Ο Πορτογάλος πριν καν… ανακοινωθεί γνώρισε απίστευτη αμφισβήτηση και παράλογη κριτική. Οι σκάουτερ του καναπέ και των social media τον έβγαλαν άχρηστο πριν καν τον δούνε, διαγράφοντας χρόνια πορείας σε ένα πρωτάθλημα που δεδομένα είναι καλύτερο από το ελληνικό.

Το… ευτύχημα είναι πως ο Παουλίνιο δεν διαβάζει ελληνικά και όπως έλεγαν οι πληροφορίες, είναι ένα μπακ που εξυπηρετεί το πλάνο του προπονητή. Είναι ο μπακ χαφ που δίνει πλάτος στο παιχνίδι, έχει ταχύτατα ανεβάσματα μέχρι το τελευταίο τρίτο και γρήγορες επιστροφές. Κόντρα στους Ρουμάνος δεν απειλήθηκε καθόλου από τον Βαταχέλου, έδωσε μία ασίστ και είχε άλλες δύο τελικές πάσες που μπορούσαν να γίνουν γκολ.

Με τις εμφανίσεις του στα τελευταία ματς έχει δείξει πως μπορεί να ανταποκριθεί στο ύψος των απαιτήσεων της φανέλας και έχει προσαρμοστεί πολύ πιο γρήγορα από το καλύτερο μπακ της Πορτογαλίας που ήρθε στον ΠΑΟΚ, αλλά κόντρα στον Άγιαξ ήταν εκτός αποστολής.

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.