Header Ads


«Τελειώνει» τρεις παίκτες ο Καρντόσο!

«Τελειώνει» τρεις παίκτες ο Καρντόσο!


Δύο ξένοι, κι ένας Έλληνας τελειώνουν από την ΑΕΚ - Ποιοι «κλωτσάνε» και ο κίνδυνος να μείνουν στην... εξέδρα 700.000 ευρώ! 
Πέραν των αγωνιστικών ζητημάτων και της εξασφάλισης της πρόκρισης στα πλέι οφ του Europa League, στην ΑΕΚ εκκρεμούν ακόμα κάποια θέματα σχετικά με τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Τα ανοικτά ζητήματα αφορούν κυρίως το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ, αφού υπάρχουν παίκτες που ο Μιγκέλ Καρντόσο δεν υπολογίζει. Εύλογα αντιλαμβάνεται κανείς πως είναι σημαντικό για την ΑΕΚ το να βρεθεί λύση με τους "κομμένους" ώστε η ομάδα να μην είναι αναγκασμένη να πληρώνει ποδοσφαιριστές που δεν θα αγωνίζονται.

Η πιο εύκολη περίπτωση δείχνει να είναι αυτή του Γιώργου Γιακουμάκη, που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Καρντόσο. Ωστόσο, ο παίκτης δείχνει διάθεση συμβιβασμού και φαίνεται πως η υπόθεση θα ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα.

Ήδη η πλευρά του Γιακουμάκη βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας ώστε να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία τους και ο Έλληνας επιθετικός να μείνει ελεύθερος για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του (πιθανότατα ο ΟΦΗ).

Τα δύσκολα για την Ένωση έχουν να κάνουν με δύο ξένους άσους που επίσης δεν υπολογίζονται, τον Ούρος Τσόσιτς και τον Έρικ Μοράν.

Οι υποθέσεις αμφοτέρων των παικτών των παικτών είναι σαφώς πιο περίπλοκες σε σχέση με αυτή του Γιακουμάκη. Με τα τωρινά δεδομένα, οι δύο παίκτες αποτελούν τα μεγαλύτερα "βαρίδια" στο ρόστερ. Οι διοικούντες της ΑΕΚ θέλουν να ξεμπερδέψουν άμεσα με Τσόσιτς και Μοράν, αφού αν μείνουν θα κοστίσουν στην ομάδα περίπου 700.000 ευρώ (μαζί με την εφορία) δίχως καν να παίζουν.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.