Header Ads


Unlabelled Ο Καρντόσο έβαλε πρόστιμο... 240 ευρώ σε παίκτη της ΑΕΚ!

Ο Καρντόσο έβαλε πρόστιμο... 240 ευρώ σε παίκτη της ΑΕΚ!


Ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει βάλει στον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας ένα πρόστιμο που δεν έχουμε ξανακούσει.
Ο Μιγκέλ Καρντόσο είναι λίγους μήνες στην Ελλάδα, αλλά ήδη έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους της ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός προσπαθεί να περάσει την φιλοσοφία του στην ομάδα και να την κάνει πιο επιθετική. Όλοι μιλάνε για έναν προπονητή που έχει μανία με την πειθαρχία και είναι τελειομανής. Αυτά προσπαθεί να περάσει και στους παίκτες του μέσα από τις προπονήσεις.

Η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ έχει στις τάξεις της πολλά…ατίθασα παιδιά που χρειάζονται ειδική διαχείριση. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως είχε ενστάσεις για τον Όγκνιεν Βράνιες εξαιτίας του εκρηκτικού του χαρακτήρα.  Μάλιστα, για να δώσει το «ΟΚ» για την απόκτηση του Βόσνιου χρειάστηκε να πάρει εγγυήσεις ότι ο διεθνής στόπερ δεν θα δημιουργήσει προβλήματα με την συμπεριφορά του στα αποδυτήρια.

ΑΕΚ: Το περίεργο πρόστιμο του Καρντόσο

Όλες οι ομάδες δημοσιεύουν κάθε χρόνο τον εσωτερικό κανονισμό τους. Σε αυτόν προβλέπονται τα πριμ κατάκτησης τίτλων, αλλά και τα πρόστιμα σε περίπτωση που κάποιος ποδοσφαιριστής υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα. Στον «κιτρινόμαυρο» εσωτερικό κανονισμό υπάρχει μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ο Μιγκέλ Καρντόσο ζήτησε να μπει μια κατηγορία που επιβάλει στους παίκτες πρόστιμο 20 ευρώ κάθε φορά που κλωτσάνε μια μπάλα χωρίς λόγο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday υπάρχει ένα ξένος ποδοσφαιριστής που έχει…εθισμό στο να κλοτάει μπάλες χωρίς λόγο στις προπονήσεις. Μάλιστα, από τότε που εφαρμόστηκε αυτό το μέτρο από τον Μιγκέλ Καρντόσο, έχει μαζέψει πρόστιμα ύψους 240 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι έχει υποπέσει στο συγκεκριμένο παράπτωμα 12 φορές. Κι αυτά στο Κίελτσε, όπου οι δημοσιογράφοι δεν είχαν εικόνα, καθώς ο Καρντόσο ελάχιστα τους επέτρεπε να δουν στις προπονήσεις

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.