Header Ads


Unlabelled «Σφήνα» σε Ολυμπιακό η ΑΕΚ - Κλείνει απίστευτη συμφωνία!

«Σφήνα» σε Ολυμπιακό η ΑΕΚ - Κλείνει απίστευτη συμφωνία!


Πάει για απίστευτη συνεργασία η Ένωση, με άνθρωπο που έκανε δουλειές με τον Ολυμπιακό!
Μετά τη φυγή του Εζέκιελ Πόνσε, η ΑΕΚ αναζητά παίκτη για την κορυφή της επίθεσης και φέρεται να έχει ψηλά στη λίστα της τον Πορτογάλο Νέλσον Ολιβέιρα της Νόριτς.

Ο εν λόγω φορ έχει συνδεθεί στο παρελθόν και με τον Ολυμπιακό, «παίζοντας» στα ρεπορτάζ των Πειραιωτών σε αρκετές μεταγραφικές περιόδους. Κοινός παρονομαστής; Ο Ζόρζε Μέντες!

Ο Πορτογάλος ατζέντης αποτελεί έναν από τους πιο διάσημους μάνατζερ παγκοσμίως, έχοντας στο πελατολόγιό του τεράστια ονόματα με κορυφαίο αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στην Ελλάδα ο Μέντες έχει κάνει σπουδαία deals και διατηρεί μέχρι σήμερα εξαιρετικές σχέσεις με τον Ολυμπιακό. Αυτός είναι που μεσολάβησε για να κλείσουν οι μεταγραφές του Ντάνιελ Ποντένσε και του Ζοσέ Σα, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι δικοί του πελάτες είναι επίσης οι Ζιλ Ντίας, Αχμέντ Χασάν και Ρόντερικ Μιράντα, που έπαιξαν πέρυσι στους Ερυθρολεύκους. Μέχρι και ο Ρανταμέλ Φαλκάο, που συνδέθηκε μεταγραφικά με την ομάδα του Πειραιά, εκπροσωπείται από τον Μέντες.

Το γεγονός ότι οι Κιτρινόμαυροι στοχεύουν στην απόκτηση παίκτη του Μέντες συνεπάγεται ότι ανοίγει παρτίδες με τον Πορτογάλο, σε μια κίνηση ικανή να ανοίξει νέες αγορές για την Ένωση, ενισχύοντας αισθητά το στάτους της σε επίπεδο μεταγραφών, αλλά και πωλήσεων.

Εκτός αυτού, όμως, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πώς θα διαμορφωθούν οι συνθήκες στην ελληνική αγορά, από τη στιγμή που υπάρχει ήδη συνεργασία, και μάλιστα εξαιρετική, του Μέντες με τον Ολυμπιακό. Δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη κίνηση των Κιτρινόμαυρων να γίνει η απαρχή για να παρακολουθήσουμε ουκ ολίγα μεταγραφικά «ντέρμπι», εάν ευοδωθεί η συνεργασία του Δικεφάλου με τον Πορτογάλο και μπει στα… χωράφια των Πειραιωτών.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.