Header Ads


Unlabelled «Θέμα ωρών να κλείσει η μεταγραφή στα εξτρέμ!»

«Θέμα ωρών να κλείσει η μεταγραφή στα εξτρέμ!»


Ξεπεράστηκε μεγάλο εμπόδιο - Όλες οι νεότερες πληροφορίες!
Μέρες τώρα, έχει διαφανεί από τη ρεπορταζιακή αποτύπωση της μεταγραφικής δραστηριότητας της ΑΕΚ, πως ο Ντανιέλε Βέρντε είναι ο βασικός στόχος της Ένωσης για τη θέση του εξτρέμ. Σημερινό δημοσίευμα της ΩΡΑΣ επιβεβαιώνει πως οι "κιτρινόμαυροι" το παλεύουν για τον Ιταλό ακραίο επιθετικό, έχοντας καταθέσει ήδη πρόταση αγοράς του στους "τζιαλορόσι".

Το ποσό δεν αναφέρεται, ωστόσο καταγράφεται η θετική προδιάθεση του ίδιου του ποδοσφαιριστή, με την υποσημείωση πως το όλο θέμα αναμένεται να τελειώσει, είτε θετικά είτε αρνητικά, σήμερα.

Κάτι που προδιαγράφει πως στην ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν σε παζάρια σε περίπτωση που οι Ρωμαίοι απορρίψουν την πρόταση αγοράς για τον Ντανιέλε Βέρντε, τον οποίο πάντως -υπενθυμίζουμε- φέρονται σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία, να διεκδικούν και δύο ομάδες από την Πριμέρα, η Μπέτις και η Μαγιόρκα.

Αυτό που πρέπει να επαναλάβουμε είναι η σύνδεση που προφανώς μπορεί να υπάρξει με το θέμα του Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος ως γνωστόν βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρόμα (η οποία και είναι σε ανοιχτή επικοινωνία και γι’ αυτό το ζήτημα με την ΑΕΚ). Προφανώς, οι δύο περιπτώσεις δεν γίνεται να μην συσχετιστούν, ειδικά στην περίπτωση που οι "τζιαλορόσι" αποφασίσουν να προχωρήσουν σε πρόταση αγοράς του Έλληνα τερματοφύλακα.

Τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν με το FFP μετά τη χθεσινή μεταγραφική τους δραστηριότητα (μεταξύ άλλων και την πώληση του Κώστα Μανωλά στη Νάπολι), διευθετήθηκαν -δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι πωλήσεις τους έγιναν την τελευταία μέρα του Ιουνίου, όπου ολοκληρώνεται και λογιστικά το ποδοσφαιρικό έτος για το Financial Fair Play- οπότε, οτιδήποτε είναι να γίνει, πέραν της μεμονωμένης πρότασης της ελληνίκης για τον Βέρντε, αναμένεται άμεσα.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.