Header Ads


Είπε «ναι» για Ματσίς ο Καρντόσο!

Είπε «ναι» για Ματσίς ο Καρντόσο!


Δημοσίευμα για τον Ντάρβιν Ματσίς, τον Καρντόσο, που τον ζήτησε, τις επαφές της ΑΕΚ για αγορά του από την Ουντινέζε και τη συνάντηση Μελισσανίδη, Μιλοβάνοβιτς. 
Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπέγραψε για να κάνει μεταγραφές, αλλά για να κάνει τον προπονητή. Κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ, ναι μεν, θα προσπαθήσει να υλοποιήσει αρκετές από τις εισηγήσεις του, εάν αυτές ταιριάζουν και με τις απόψεις της διοίκησης, αλλά παράλληλα ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει παραδώσει τη λίστα της Ενωσης στον νέο τεχνικό. Με το όνομα του Ντάρβιν Ματσίς να βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις αυτής.

Η ΑΕΚ είναι γνωστό ότι θέλει να αποκτήσει τον Ματσίς από πέρυσι. Πρόκειται για σκάουτινγκ… διετίας. Εναν από τους παίκτες που είχε αφήσει… προίκα στις λίστες του σκάουτινγκ ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο τέως επικεφαλής του τμήματος και άνθρωπος εκ δεξιών του Δημήτρη Μελισσανίδη. Με επιβεβαιωμένα καλή εικόνα της αγοράς και πετυχημένες επιλογές.

Πριν από λίγο καιρό, λοιπόν, ο Μιλοβάνοβιτς βρέθηκε στην Ελλάδα. Για αρκετές ημέρες. Και μεταξύ άλλων τα είπε με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ. Για διάφορα θέματα. Μεταξύ αυτών και μεταγραφικά. Μπορεί η επιστροφή του ονόματος του Ντάρβιν Ματσίς στο προσκήνιο για την ΑΕΚ να μην έχει άμεση σχέση με τον νυν επικεφαλής σκάουτινγκ της Λας Πάλμας και ειδικού συμβούλου του προέδρου της ισπανικής ομάδας, αλλά δεν αποκλείεται και να έχει.

Εξάλλου, όπως προαναφέραμε, ο Ματσίς είναι ένα από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του «Λύμπε», που μαζί με τον Καρντόσο τρέχει τις μεταγραφές (ως ένα σημείο). Και αυτό απλώς επιβεβαιώθηκε από το δημοσίευμα της συνήθως ενημερωμένης ισπανικής εφημερίδας «El Desmarque», που κάνει λόγο για διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ για τον 26χρονο εξτρέμ από τη Βενεζουέλα.

Το δημοσίευμα είναι πολύ κατατοπιστικό και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η ΑΕΚ προσπαθεί να αγοράσει τον Ματσίς: «Η Ουντινέζε θέλει να βγάλει λφτά από τον παίκτη και η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να κερδίσει την υπογραφή του». Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι Σαραγόσα, Κάντιθ και Γρανάδα θέλουν επίσης τον παίκτη, που ξεκίνησε τη χρονιά στο Ούντινε, αλλά την τελείωσε στην Κάντιφ, με 15 ματς και 8 γκολ και 1 ασίστ!

Η ΑΕΚ εμφανίζεται να πιέζει την ιταλική ομάδα για να αποσπάσει το «ναι» για την παραχώρηση του διεθνούς Βενεζουελάνου εξτρέμ. Μάλιστα, λέγεται ότι στο τραπέζι έχει πέσει και η περίπτωση συνιδιοκτησίας. Που θα ρίξει αισθητά την τιμή… Επίσης, και ο παίκτης δείχνει πιο θετικός από ό,τι πέρυσι. Καθώς θέλει να στεριώσει σε έναν σύλλογο.

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.