Header Ads


Χάμιλτον: «Δεν ήθελα να νικήσω έτσι»

Χάμιλτον: «Δεν ήθελα να νικήσω έτσι»


Ο Βρετανός χαρακτήρισε «περίεργο» το συναίσθημα μίας τέτοιας νίκης, υποστήριξε ότι πίεζε τον Φέτελ, για να κάνει λάθος και έκρινε σωστή την απόφαση των αγωνοδικών.
Ο Λιούις Χάμιλτον ήταν βεβαίως πολύ χαρούμενος με τη νίκη του στον Καναδά, ωστόσο το περιστατικό με τον Φέτελ και την ποινή του Γερμανού χάλασε σίγουρα τη διάθεση του Βρετανού για έντονους πανηγυρισμούς μετά τον αγώνα.

Ο οδηγός της Mercedes δήλωσε, ότι «είναι περίεργο συναίσθημα να νικάς έτσι. Δεν θέλω να νικάω έτσι. Όπως είδατε, προσπάθησα να προσπεράσω  στον αγώνα, όπου τα έδωσα όλα. Στο σημείο, όπου βγήκε ο Φέτελ εκτός πίστας, τον είχα πλησιάσει πολύ κοντά και παραμόνευα για κάποιο λάθος του, προκειμένου να τον προσπεράσω πριν τη μεγάλη ευθεία».

Ο Βρετανός ρωτήθηκε, αν κρίνει δίκαιη την ποινή των πέντε δευτερολέπτων, που επιβλήθηκε στον οδηγό της Ferrari και απάντησε ως εξής: «Εχω φυσικά τη δική μου άποψη σχετικά με αυτό. Ο κανονισμός είναι σαφής, ότι αν βγεις εκτός πίστας, πρέπει να επιστρέψεις με ασφαλή τρόπο. Ετσι όπως είδα το περιστατικό μέσα από το δικό μου αυτοκίνητο, ο Φέτελ με έκλεισε και με ανάγκασε να φρενάρω, άρα θεωρώ σωστή την απόφαση».

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.