Header Ads


Πρόταση της Αντάλιασπορ για τον Μπακασέτα!

Πρόταση της Αντάλιασπορ για τον Μπακασέτα!


Επίσημη προσφορά από την Αντάλιασπορ για την πώληση του Τάσου Μπακασέτα έχει φτάσει στα γραφεία της ΑΕΚ, που υπολογίζεται κάτω από 1 εκατ. ευρώ. 
Συμφωνία των Τούρκων με παίκτη, αποφασίζει η «Ένωση».

Γίνεται... Τούρκος ο Τάσος Μπακασέτας!

Μπορεί ο διεθνής μεσοεπιθετικός να ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ πριν από πέντε μήνες, ωστόσο φαίνεται ότι το μέλλον του δεν είναι στην «Ένωση», καθώς στα γραφεία της ομάδας έχει φτάσει επίσημη προσφορά από την Τουρκία και συγκεκριμένα την Αντάλιασπορ, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Το ύψος της προσφοράς δεν έχει γίνει γνωστοποιηθεί, αλλά υπολογίζεται ότι είναι κάτω από 1 εκατ. ευρώ, ενώ στον ίδιο τον παίκτη, που έχει ήδη συμφωνήσει, έχει προταθεί συμβόλαιο με αποδοχές 100.000 ευρώ ετησίως πάνω από το τρέχον με την ΑΕΚ.

Μεγάλο ρόλο στην απόφαση του ποδοσφαιριστή να πει το «ναι» στους Τούρκους, παρά το γεγονός ότι η Αντάλια δεν είναι στην ελίτ του τουρκικού πρωταθλήματος (τερμάτισε 7η τη σεζόν που ολοκληρώθηκε), έπαιξε το γεγονός ότι ο νέος προπονητής, Μιγκέλ Καρντόσο δεν φαίνεται να τον υπολογίζει ως μία βασική λύση στα πλάνα του για την ερχόμενη σεζόν.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.