Header Ads


Τελειώνει με Ζεράλδες, φουλάρει για τους επόμενους η ΑΕΚ

Τελειώνει με Ζεράλδες, φουλάρει για τους επόμενους η ΑΕΚ


Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Φρανσίσκο Ζεράλδες στην ΑΕΚ, η οποία προχωράει στην τελική ευθεία τις μεταγραφές από την Πορτογαλία. 
Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Φρανσίσκο Ζεράλδες στην ΑΕΚ, παρότι δεν υπήρξαν χθες ή δεν θα υπάρξουν σήμερα ανακοινώσεις για τον Πορτογάλο μέσο.

Η «Ένωση» και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας τα έχουν βρει σε όλα, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για τον 24χρονο άσο που επιθυμεί να συνεργαστεί ξανά με τον Μιγκέλ Καρντόσο με τον οποίο είχε κάνει την καλύτερη χρονιά της καριε΄ρας του.

Το πιθανότερο είναι πως η μεταγραφή του Ζεράλδες θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς ο παίκτης βρίσκεται σε διακοπές και ο μάνατζέρ του ασχολείται και με άλλες υποθέσεις.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη ανακοίνωση να συνδυαστεί με την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ «γκαζώνει» για την περίπτωση του αριστερού ακραίου Φάμπιο Μαρτίνς της Μπράγκα, ο οποίος αποτελεί τη «Νο1» επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση.

Εκείνο που μένει να ξεκαθαρίσει είναι να βρεθεί η «χρυσή» τομή στις διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί ξανά στην υπόθεση του Άλεφ την περσινή σεζόν.

Τα πράγματα, ωστόσο, είναι δύσκολα για τον Φίλιπ Κροβίνοβιτς, αφού η Γκιμαράες έχει μπει δυνατά στο κόλπο της απόκτησης του 24χρονου μέσου από την Κροατία και πρόβλημα αποτελεί το γεγονός πως η Μπενφίκα δεν θέλει να βάλει οψιόν στον δανεισμό του.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο δεν έχουν καμία διάθεση να εγκαταλείψουν τη συγκεκριμένη υπόθεση και επιχειρούν να την φέρουν στα δικά τους μέτρα, όπως άλλωστε είχε συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν με άλλους παίκτες.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.