Header Ads


Ετοιμάζει υπέρβαση ο Μελισσανίδης για την «καψούρα» του!

Ετοιμάζει υπέρβαση ο Μελισσανίδης για την «καψούρα» του!


Η μοναδική προσωπική μεταγραφή του αφεντικού της ΑΕΚ που πάει... κόντρα ακόμα και στις εισηγήσεις του Καρντοσο. 
O Μελισσανίδης είναι προφανές πως τον θέλει και δεν πτοείται από τον εκκεντρικό και ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του.Και από την στιγμή που ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης θέλει κάποιον ποδοσφαιριστή, εξυπακούεται πως όλος ο οργανισμός κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση. O Μελισσανίδης είναι προφανές πως τον θέλει και δεν πτοείται από τον εκκεντρικό και ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του. «Μέχρι και ψυχιάτρους θα φέρω για τον Βράνιες», είχε πει στη μάζωξη που πραγματοποίησε προ εβδομάδων στους ρεπόρτερ ΑΕΚ. Και από την στιγμή που ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης θέλει κάποιον ποδοσφαιριστή, εξυπακούεται πως όλος ο οργανισμός κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση.

Αυτό βέβαια, μέχρι την άφιξη Καρντόσο. Τότε, παρουσιάστηκε πως ο Πορτογάλος προπονητής δεν ήθελε να μπει σε διαδικασία εύλογου ρίσκου με τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό, αλλά και παράλληλα πως τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά δεν ταιριάζουν με το στιλ ποδοσφαίρου που θέλει να περάσει στην ΑΕΚ και πως οι στόπερ του θέλει να υπηρετούν το συγκεκριμένο στιλ.

Ετσι λοιπόν, φάνηκε να «καίγεται» το ενδεχόμενο επιστροφής του Βράνιες, με την τεράστια διαφορά που υπήρχε ως προς την πρόταση της ΑΕΚ και τις αξιώσεις της Αντερλεχτ – η οποία βάσει της προσφοράς που έγινε από την Ενωση, θα έπρεπε πέραν του να δανείσει τον ποδοσφαιριστή που αγόρασε με 3 εκατ. ευρώ στην ομάδα από την οποία τον αγόρασε, να μην γλυτώσει τίποτα από τα οφειλόμενα αυτής της μεταγραφής,  αλλά και να πληρώσει και το 50% του συμβολαίου του Βράνιες… -  να περνάει σε δεύτερο πλάνο.

Σήμερα όμως, ξαφνικά, το όνομα του Βράνιες επέστρεψε στο προσκήνιο, αφού προφανώς δεν έχει γίνει το παραμικρό στο κομμάτι του κεντρικού αμυντικού που αναζητά η ΑΕΚ. Και παρουσιάστηκε με τρόπο ανάλογο του προλόγου: πως δηλαδή είναι θέμα Καρντόσο να λάβει είτε τις κατάλληλες εγγυήσεις πως η ωρολογιακή βόμβα που ακούει στο όνομα Βράνιες θα είναι – εν ολίγοις – καλό παιδί, είτε να πειστεί ο Πορτογάλος πως ο Βόσνιος είναι ο στόπερ που χρειάζεται η ΑΕΚ.

Προφανώς βάσει του συγκεκριμένου σκεπτικού η αντίφαση με το ότι τα πάντα φέτος γίνονται κατ’ εντολή του Καρντόσο, βάσει του πλάνου και του σχεδιασμού που έχει ο ίδιος καταρτίσει. Αν ισχύει λοιπόν αυτό, τότε πολύ απλά, οτιδήποτε δεν κάνει στον Πορτογάλο, δεν… κάνει και δεν γίνεται κανείς και τίποτα να μπαίνει σε διαδικασία να τον «μεταπείσει» για το αντίθετο.

Αν δεν ισχύει πως ο Καρντόσο είναι το απόλυτο αφεντικό και πως οι δικές του επιλογές δεν επικρατούν πάντα, τότε θα πρέπει να επισημανθεί προκειμένου να μην χρεωθεί σε καμία περίπτωση ο Πορτογάλος προπονητής την ενδεχόμενη ή έστω ακόμη ανοιχτή πιθανότητα για μια νέα προσπάθεια για τον Βράνιες (πάντα φυσικά με την προϋπόθεση πως θα καλυφθεί η πολύ μεγάλη απόσταση που χωρίζει και τις τρεις πλευρές του εν λόγω deal, Αντερλεχτ δηλαδή, ΑΕΚ και Βράνιες).

Τόσο απλά είναι τα πράγματα…

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.