Header Ads


Ποιοι ακολουθούν τον Μπακασέτα - Όλα τα ονόματα!

Ποιοι ακολουθούν τον Μπακασέτα - Όλα τα ονόματα!


Ραγδαίες εξελίξεις στα μεταγραφικά της ΑΕΚ - Ποιοι ακολουθούν στην έξοδο!
Από την πρώτη στιγμή που διέρρευσαν οι βασικοί μεταγραφικοί στόχοι της Ένωσης και οι άξονες των "θέλω" του νέου της προπονητή, τα... κουκιά, βάσει και των προγραμματικών θέσεων του Μιγκέλ Καρντόσο -πως δηλαδή θέλει να δουλεύει με 20+3 (τερματοφύλακες) παίκτες- δεν έβγαιναν.
Και πως μοιραία, κάποια από τα θεωρούμενα ως "βαριά" χαρτιά της θα βρίσκονταν σε... περίεργη θέση. Όπου "περίεργη", είτε να κερδίσουν την εκτίμηση του Πορτογάλου τεχνικού είτε να αποφύγουν τις κρίσεις και να τεθούν υπό καθεστώς πώλησης.

Με τον Ζεράλδες λοιπόν να έρχεται, ένας δηλαδή κεντρικός χαφ, τον Φάμπιο Μαρτίνς να βρίσκεται προ των πυλών, ένας δηλαδή ακραίος χαφ, αλλά όχι και... ασβέστης που λέγαμε παλιά και τον Μιγκέλ Κανρτόσο να ψάχνει καθαρό "οκτάρι" (δεν θα είναι -όπως είχαμε πει- ο Κροβίνοβιτς, αφού οδεύει προς Γκιμαράες), μοιραία η… διακεκαυμένη ζώνη βρίσκεται στο κέντρο.

Και όπως φαίνεται, ο πρώτος που παίρνει η μπάλα είναι ο Τάσος Μπακασέτας, o oποίος οδεύει σε ομάδα της Τουρκίας. Ο Φάμπιο Μαρτίνς, άλλωστε, είναι ένας παίκτης που μπορεί να καλύψει το κενό του Έλληνα άσου και τον πιστεύει πάρα πολύ ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ.

Οι εκκαθαρίσεις, λοιπόν, στην Ένωση θα συνεχιστούν με παίκτες που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή και μπροστά. Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης είναι ένας πρώτος υποψήφιος, ο Χρήστος Αλμπάνης θα κριθεί στην προετοιμασία, ενώ ο Γιάννης Γιαννιώτας είναι ήδη "κομμένος".

Στους παραπάνω προσθέστε και δύο θεωρητικά βασικούς, για τους οποίους υπάρχουν σταθερά σενάρια πώλησης, αν και διαψεύδονται από την ομάδα, τον Πέτρο Μάνταλο και τον Μάρκο Λιβάγια. Αν και σε αυτές τις περιπτώσεις είναι σίγουρο πως αν προκύψει αποχώρηση, θα γίνει έξτρα μεταγραφή προφανώς με λύση από το πάνω ράφι.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.