Header Ads


«Βαριά» καμπάνα στην ΑΕΚ: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών!

«Βαριά» καμπάνα στην ΑΕΚ: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών!


Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε η ΚΑΕ ΑΕΚ για τα όσα συνέβησαν στον δεύτερο ημιτελικό με τον Προμηθέα στο Δημήτρης Τόφαλος.
Έτσι, με τη σειρά να βρίσκεται στο 1-1, σε περίπτωση που πάει και σε πέμπτο παιχνίδι, η ΑΕΚ θα εκτίσει την ποινή της, με τον αγώνα στο ΟΑΚΑ να διεξάγεται με άδειες εξέδρες. Σε περίπτωση δε που η σειρά ολοκληρωθεί στα τέσσερα παιχνίδια, τότε θα την εκτίσει στο επόμενο εντός έδρας ματς.
Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή:

α) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (καπνογόνο καπνού και λάμψης στην κερκίδα) κατά την διάρκεια του αγώνα, χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ,

β) για ρίψη καπνογόνου εντός του αγωνιστικού χώρου, κατά την διάρκεια του αγώνα, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ και

γ) για παράπτωμα που δεν είναι ιδιαίτερης βαρύτητας και δεν χαρακτηρίζεται δυσφημιστικό για το άθλημα (είσοδος οπαδού στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό την ανάρτηση πανό) χρηματικό πρόστιμο τριακοσίων (300,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 1-6-2019.

*superbasket.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.