Header Ads


Αγγελόπουλος: «Σύντομα υπογράφουμε και μετά...τρέχουμε!» (vid)

Αγγελόπουλος: «Σύντομα υπογράφουμε και μετά...τρέχουμε!» (vid)


Ο Mάκης Αγγελόπουλος, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τις εξελίξεις και προανήγγειλε ότι στόχος είναι η ομάδα να μπει στο νέο γήπεδο τη νέα σεζόν ή το αργότερο στις αρχές του 2020!
Αντίστροφα μετράμε πλέον για να έχουμε τις οριστικές υπογραφές στις τελικές συμβάσεις για την ιστορική μετακόμιση της ΑΕΚ στα Λιόσια και στο Παλάτι που θα διαμορφωθεί στην περιοχή.

«Είναι πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ ότι μετά από 95 χρόνια προσφυγιάς, όσον αφορά το γηπεδικό, μπαίνουν οι βάσεις για να υπάρχει μια μόνιμη λύση. Η ΑΕΚ ήταν η πρώτη ομάδα που έφερε το πρώτο ευρωπαϊκό στην Ελλάδα κι αυτή που έχει φέρει τα δύο τελευταία άρα το άξιζε. Συμφωνήσαμε με τον κ. Βασιλειάδη τον οδικό χάρτη (οργανόγραμμα) και τις επόμενες ενέργειες που θα έχουν στόχο την γρήγορη υλοποίηση. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Βασιλειάδη που από την πρώτη στιγμή ήταν αρωγός στο όραμα μας. Είμαστε σε καλό δρόμο και σύντομα θα έχουμε νεότερα. Ιδανικά θα θέλαμε να ξεκινήσουμε τη σεζόν που έρχεται στο νέο γήπεδο ή στις αρχές του 2020» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αγγελόπουλος.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν μπορούν οι πολιτικές εξελίξεις και οι εκλογές να επηρεάσουν το πρότζεκτ στα Λιόσια απάντησε: «Η ΑΕΚ είναι πάνω από κόμματα οπότε δεν επηρεάζεται από κάτι».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.