Header Ads


«Θερμή» υποδοχή για την ΑΕΚ στη Λήμνο (vids)

«Θερμή» υποδοχή για την ΑΕΚ στη Λήμνο (vids)


Η ΑΕΚ έφτασε στη Λήμνο, το απόγευμα της Παρασκευής, ενόψει του αγώνα με τον Ήφαιστο στο κλειστό «Ν.Σαμαράς», με τους φίλους της Ένωσης να περιμένουν τους παίκτες του Λούκα Μπάνκι στο αεροδρόμιο του νησιού.
Για μία ακόμα φορά ο κόσμος της ΑΕΚ δεν άφησε μόνη την ομάδα. Η Ένωση ταξίδεψε στη Λήμνο, για να αντιμετωπίσει τον Ήφαιστο, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Basket League, με τον κόσμο να στέκεται στο πλευρό της ομάδας από την πρώτη στιγμή.

Κατά την άφιξη της Ένωσης στο ακριτικό νησί, περίπου 50-100 φίλαθλοι από το νησί της Λήμνου υποδέχτηκαν τον Λούκα Μπάνκι και τους παίκτες του με συνθήματα, κάνοντάς τους να νιώσουν άνετα και οικεία από την πρώτη στιγμή. Κατά την άφιξη της Ένωσης ο Λούκα Μπάνκι άκουσε το όνομά του να γίνεται σύνθημα από τον κόσμο που είχε βρεθεί στο αεροδρόμιο για να υποδεχτεί την ομάδα.

Άλλωστε, η ΑΕΚ φτάνει για πρώτη φορά στη Λήμνο και ο κόσμος της δεν έχασε την ευκαιρία να σταθεί στο πλευρό της, κάτι που αναμένεται να συμβεί και στην αναμέτρηση του Σαββάτου (23/03, 15:45), με τους φίλους της Ένωσης να παίρνουν θέση στις εξέδρες του κλειστού «Ν.Σαμαράς», το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο.








sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.