Header Ads


Μπάνκι: «Να μην μας επηρεάσει το ματς με την Μπάμπεργκ, πιστεύω στους παίκτες μου»

Μπάνκι: «Να μην μας επηρεάσει το ματς με την Μπάμπεργκ, πιστεύω στους παίκτες μου»


Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Ήφαιστο Λήμνου για την 20ή αγωνιστική της Basket League (23/3, 15:45), με τον κόουτς Μπάνκι να αναφέρεται σε αυτή την αναμέτρηση. 
Την εμπιστοσύνη του στους παίκτες του εξέφρασε ο Λούκα Μπάνκι, που μίλησε για τη συνάντηση της ΑΕΚ με τον Ήφαιστο Λήμνου για την 20ή αγωνιστική της Basket League (23/3, 15:45). Ο Ιταλός τεχνικός της «Ένωσης» ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα πρέπει να χτίσει ηθικό ενόψει της συνέχειας, αλλά και να μην επηρεαστεί από το ματς με την Μπάμπεργκ για το Basketball Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λούκα Μπάνκι στο aekbc.gr:

«Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς αύριο, το οποίο πρέπει να προσεγγίσουμε σωστά. Ο Ήφαιστος έχει εκπλήξει τους πάντες στην πρώτη του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία του Πρωταθλήματος. 

Ειδικά εντός έδρας παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι επτά από τις έντεκα νίκες του τις έχει κάνει στη Λήμνο. Διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ με παίκτες που έχουν την ικανότητα να προκαλέσουν σε οποιονδήποτε αντίπαλο ζημιές. 

Από την πλευρά μας πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα πολύ επικίνδυνο ματς και να μην αφήσουμε την αναμέτρηση με τη Μπάμπεργκ για το BCL να μας επηρεάσει. Πρέπει να κάνουμε μια σοβαρή εμφάνιση αύριο και να χτίσουμε το ηθικό και την αυτοπεποίθησή μας ενόψει της συνέχειας. Σίγουρα οι απουσίες στους γκαρντ θα κάνουν το έργο μας πιο δύσκολο, αλλά πιστεύω στους παίκτες μου».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.