Header Ads


Η πρώτη "βόμβα" του Τίγρη για την Αγιά Σοφιά - Φέρνει πίσω την "καψούρα" των οπαδών!

Η πρώτη "βόμβα" του Τίγρη για την Αγιά Σοφιά - Φέρνει πίσω την "καψούρα" των οπαδών!


Μεγάλο κόλπο από την ΑΕΚ - Πώς θα γίνει το deal!
Πολλά λέγονται – και από νωρίς φέτος – και πολλά γράφονται για το στάτους του Σέρχιο Αραούχο στη Λας Πάλμας και το πώς μπορεί εξ αυτού να ευνοηθεί η ΑΕΚ στην προσπάθεια της να τον ντύσει στα «κιτρινόμαυρα» για τρίτη φορά.

Δεδομένα, μας περιμένει… μεγάλο καλοκαίρι. Σε διάρκεια αναφορικά με την κατάληξη της εν λόγω υπόθεσης. Όπως, πάνω κάτω, είχε γίνει και στις δύο προηγούμενες φορές που ο «Τσίνο» κατέληξε στα μέρη μας.

Και το πιθανότερο είναι πως και σε αυτήν την προσπάθεια η ΑΕΚ θα κινηθεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Δεδομένη η πρόθεση της Λας Πάλμας να μειώσει το μπάτζετ της. Ανοίχτηκε φέτος προσδοκώντας άνοδο στην Πριμέρα, αυτή δεν ήρθε, μοιραία θα μειώσει τα έξοδα της.

Σε πρώτο πλάνο, το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ της και αυτό περιλαμβάνει και τον Αραούχο, ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο που κατά μέσο όσο του αποφέρει 1 εκατ. ευρώ ετησίως. Πάρα πολλά λεφτά για ομάδα επιπέδου Σεγούντα.

Προσδοκία των νησιωτών ήταν να τον πουλούσαν, γι’ αυτό και το συμβόλαιο. Η σεζόν όμως που έκανε στα Κανάρια, απογοητευτική. Προτάσεις δεν ήρθαν, ή τουλάχιστον, προτάσεις που να καλύπτουν και τον ίδιο τον Αραούχο. Το καλοκαίρι, εκ των πραγμάτων, ο πήχης των προσδοκιών και κατ’ επέκταση των απαιτήσεων της Λας Πάλμας, πέφτει.

Και πάλι όμως, παραμένει σε επίπεδα που η ΑΕΚ δεν μπορεί να αγγίξει. Για παράδειγμα, όταν τίθεται σε αμφισβήτηση το αν θα μπορούσε η Ενωση να δώσει τα 6 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για την αγορά του Πόνσε, δύσκολα θα μπει σε ανάλογη συζήτηση με τη Λας Πάλμας, η οποία ούτε κατ’ ελάχιστο δεν θα ζητήσει (για παράδειγμα) 6 εκατ. ευρώ, αλλά κάτι τις παραπάνω.

Οπότε, μοιραία, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την επιθυμία του ίδιου του Αραούχο, ο οποίος φαίνεται να θέλει να γυρίσει. Η Λας Πάλμας, λογικά, για να μην «χρεωθεί» με ένα συμβόλαιο που δεν θέλει να συνεχίσει να σηκώνει και προσδοκώντας άνοδο της χρηματιστηριακής του αξίας (όπως έγινε και στις δύο προηγούμενες θητείες του) θα συναινούσε ακόμη και σε δανεισμό, που θα είναι ακριβώς αυτό που θα προτείνει η ΑΕΚ, έχοντας τη δεδομένη στιγμή συνθήκες διαμορφωμένες που ταιριάζουν με την πρώτη φορά που απέκτησε δανεικό τον «Τσίνο».

Ως… γαρνιτούρα θα μπει και μια αμοιβαίως αποδεκτή option αγοράς και έτσι ο Αραούχο  θα μπορεί να γίνει αυτός που θα κόψει την κορδέλα στην… Αγία Σοφία, αφού η δυνατότητα αγορά του, θα συμπέσει με τη μετακόμιση της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο. Δεν ακούγεται άσχημο, ε;

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.