Header Ads


"Κόπηκε" στη μέση η ΑΕΚ

"Κόπηκε" στη μέση η ΑΕΚ


Η ΑΕΚ όχι μόνο δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ, αλλά της προέκυψαν και τεράστια προβλήματα κυρίως στα χαφ, εν όψει του παιχνιδιού της Πέμπτης (7/2, 19:30) με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας.
Το… κακό που έκανε στην ΑΕΚ η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, δεν ήταν έτσι κι αλλιώς μικρό. Και βαθμολογικό και ψυχολογικό. Όμως η ζημιά δεν περιορίζεται σ’ αυτή καθ’ αυτή την απώλεια της νίκης στο κυριακάτικο (3/2) παιχνίδι. Οι απώλειες που προέκυψαν λόγω τραυματισμών, απειλούν να αφήσουν την ΑΕΚ "γυμνή" στη μεσαία γραμμή, στο ματς του κυπέλλου την Πέμπτη (7/2) με τον Ατρόμητο.

Ματς που έχει πλέον γίνει οριακό για την Ένωση, καθώς το κύπελλο έχει απομείνει ως μοναδικός στόχος. Βεβαίως τα παιχνίδια είναι διπλά, με την ρεβάνς να είναι στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο το πρώτο ματς έχει πάντα σημασία και η ΑΕΚ κινδυνεύει να πάει «κομμένη» στη μέση.

Ο Τάσος Μπακασέτας, που είναι ο ένας εκ των δυο εσωτερικών χαφ στην τριάδα του κέντρου, έχει βαρύ διάστρεμμα. Και δύσκολα να ξεπρηστεί το πόδι μέσα σε δυο μέρες. Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς, χαφ που μπορεί να παίξει σ’ όλες τις θέσεις στην μεσαία γραμμή, έχει πρόβλημα στο γόνατο.

Μάλιστα στην ΑΕΚ αγωνιούν για τα αποτελέσματα της ακτινογραφίας, που θα δείξει το μέγεθος της ζημιάς. Όσο για τον Γαλανόπουλο, μπορεί να ανέβασε στροφές στη σημερινή (4/2) προπόνηση και να αναμένεται να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τις επόμενες μέρες, όμως δεν προλαβαίνει να παίξει στο Περιστέρι.

Επομένως επί της ουσίας ο Ουζουνίδης έχει απομείνει μόνο με τον Άλεφ, ο οποίος έχει παίξει βασικός σ’ όλα τα ματς μέσα στο 2019, αλλά και τον Μάνταλο. Και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσει να κάνει αλχημείες για να μπορέσει να βγάλει μια τριάδα στη μεσαία γραμμή.

Εκτός αν αποφασίσει να αλλάξει και πάλι σύστημα. Ωστόσο ακόμα και έτσι, θα πρέπει να βρει τον παρτενέρ του Άλεφ στα χαφ και αυτός δεν μπορεί να είναι ο διαθέσιμος Μάνταλος, καθώς το ρίσκο θα είναι μεγάλο.

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.