Header Ads


Κίνδυνος νέου -3 για την ΑΕΚ!

Κίνδυνος νέου -3 για την ΑΕΚ!


Με νέα αφαίρεση βαθμών κινδυνεύει η ΑΕΚ, σύμφωνα με τη Live Sport. 
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει κίνδυνο δεύτερης αφαίρεσης τριών βαθμών την τρέχουσα σεζόν, όπως αναφέρει η Live Sport.

Όσα αναφέρονται στην έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια μετά το τέλος του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ είναι επιβαρυντικά για την «Ένωση», καθώς γίνεται λόγος για επίθεση σε αστυνομικούς από κουκουλοφόρους, που εκτόξευσαν αντικείμενα εναντίον τους.

Αυτό που ελαφρύνει τη θέση των «κιτρινόμαυρων» είναι πως δεν έχει καταγραφεί τραυματισμός αστυνομικού, συνεπώς θα τεθεί ζήτημα ερμηνείας της σχετικής διάταξης του πειθαρχικού κώδικα από τον αθλητικό δικαστή.

Αν οι ρίξεις αντικειμένων εκληφθεί ως βιαιοπραγία κατά προσώπων, τότε η ΑΕΚ κινδυνεύει με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, πρόστιμο από 50.000 ως 250.000 ευρώ και με τιμωρία ως τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Η «Ένωση» θα πέσει στα μαλακά αν θεωρηθεί ότι τα επεισόδια δεν προκάλεσαν φθορά ξένης ιδιοκτησίας ή βιαιοπραγία κατά προσώπων, κάτι που θα επιφέρει απλώς ένα πρόστιμο 20.000 ως 100.000 ευρώ.

Στην ΑΕΚ αισιοδοξούν πως θα ισχύσει το δεύτερο σενάριο και θεωρούν πως όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα πήραν πολύ μεγαλύτερη διάσταση από ό,τι πραγματικά συνέβη, ενώ υπάρχουν και οι μαρτυρίες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ που συνεχάρησαν τους γηπεδούχους για τη φιλοξενία.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.