Header Ads


Unlabelled Ατακάρα Ουζουνίδη για μεταγραφάρα της ΑΕΚ και τους κομμένους - Τι παίζει με Πόνσε και εξτρέμ

Ατακάρα Ουζουνίδη για μεταγραφάρα της ΑΕΚ και τους κομμένους - Τι παίζει με Πόνσε και εξτρέμ


Το παίρνει πάνω του ο Μαρίνος, θα τρελαθούν οι οπαδοί.
Η ΑΕΚ αναχώρησε για την Πολωνία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και προσπαθεί να κλείσει τα ανοικτά μεταγραφικά θέματα προκειμένου ο Μαρίνος Ουζουνίδης να έχει όσο το δυνατόν πιο άμεσα στα χέρια του ολοκληρωμένο το ρόστερ της νέας σεζόν.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι η ολοκλήρωση των προβλεπόμενων κινήσεων έχει καθυστερήσει, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν σκοπεύει να… ρίξει νερό στο κρασί του.

Από τα ρεπορτάζ της ΑΕΚ βγαίνει ότι η ομάδα έχει αποφασίσει να κάνει υπομονή για να αποκτήσει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές και "όχι να αποκτήσει κάποιον παίκτη-στοίχημα για να μην γκρινιάζει ο κόσμος της ομάδας", ατάκα που αποδίδεται στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Η νοοτροπία αυτή πηγάζει ξεκάθαρα από τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος δεν δείχνει διάθεση… συμβιβασμού αναφορικά με τις μεταγραφές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας τεχνικός έχει ήδη «κόψει» πολλούς παίκτες που του έχουν προταθεί, αφού θέλει οι μεταγραφές που θα προχωρήσουν να είναι ποιοτικές και όχι απλά να γίνουν για τα… μάτια του κόσμου.

Παράλληλα, όπως σας έχουμε ενημερώσει με σχετικό ρεπορτάζ, η χημεία του Ουζουνίδη με τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Λυμπερόπουλο, δεν φαίνεται να είναι η ιδανική, κάτι που γίνεται αντιληπτό από το γεγονός ότι ο προπονητής της ΑΕΚ έχει «κόψει» αρκετούς από τους παίκτες που έχει προτείνει ο «Λύμπε».

Παρεμπιπτόντως, από τα λεγόμενα του Ουζουνίδη προκύπτει ουσιαστικά ότι δεν υπάρχει κάποια τόσο προχωρημένη υπόθεση παίκτη, που να θεωρείται «κλεισμένη».

Ούτε για τον Εζεκιέλ Πόνσε, για τον οποίο δεν φαίνεται να έχει σημειωθεί κάποια νεότερη εξέλιξη, ούτε για κάποιον εξτρέμ, αφού δεν βγαίνει κάτι τέτοιο από τα ρεπορτάζ.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.