Header Ads


Ματσάρα, ισοπαλία και... ο 8ος όμιλος στις φλόγες! (vid)

Ματσάρα, ισοπαλία και... ο 8ος όμιλος στις φλόγες! (vid)


Σενεγάλη και Ιαπωνία έμειναν στο 2-2 σε ένα απολαυστικό παιχνίδι και πλέον τα πάντα είναι ανοιχτά για την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ από τον συναρπαστικό 8ο όμιλο.
Κυριαρχία της Σενεγάλης και γκολ νωρίς

Η Σενεγάλη μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και είχε την κατοχή με την Ιαπωνία να μην πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο και η ομάδα του Αλού Σισέ είχε την πρώτη καλή στιγμή της στο παιχνίδι στο 2ο λεπτό με τον Μανέ να κάνει το κοντρόλ μέσα στην περιοχή και τον Σακάι να διώχνει με σωτήριο τάκλιν.

Η πίεση των Αφρικανών τελικά μετουσιώθηκε σε γκολ μετά από τραγικό λάθος του Καβασίμα - άλλο ένα μετά την πρεμιέρα με την Κολομβία - καθώς, ο Σαμπαλί έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με τον Ιάπωνα τερματοφύλακα, αντί να μπλοκάρει να διώχνει με γροθιές πάνω στον σταρ της Λίβερπουλ Σαντιό Μανέ, που δεν είχε πρόβλημα να κάνει εύκολα το 1-0 για την ομάδα του.

Στο 16ο λεπτό η Ιαπωνία είχε την πρώτη της στιγμή στην αναμέτρηση με τον αρχηγό της Χασέμπε να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο πήγαινε προς την εστία όμως ο Σάκο ήταν σε κακή θέση και έκοψε το σουτ του συμπαίκτη του. Η Σενεγάλη απείλησε μετά το γκολ της για πρώτη φορά στο 22' με τον Νιάνγκ να κάνει ωραίο γυριστό αλλά ο έμπειρος Καβασίμα ήταν σε σωστή θέση και μπλόκαρε εύκολα

Ισοφάριση με Ινούι

Η αναμέτρηση δεν είχε πολλές φάσεις με την Ιαπωνία μετά το γκολ που δέχτηκε να ανεβάζει το ρυθμό της και με τον καλύτερο παίκτη της κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Ναγκατόμο κατέβασε εξαιρετικά, έδωσε στον Ινούι που με καταπληκτικό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1 για τον ομάδα του Ακίρα Νισίνο. Η Σενεγάλη θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα πριν την ανάπαυλα όμως ο Καβασίμα σταμάτησε εντυπωσιακά τον επιθετικό της Τορίνο, Νιάνγκ, με το 1-1 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Ιαπωνία τις φάσεις Σενεγάλη το γκολ

Η Σενεγάλη μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος και είχε την κατοχή, προσπάθησε να φτιάξει και φάσεις αλλά, μόνο ο Νιάνγκ με σουτ έξω από την περιοχή προσπαθούσε να απειλήσει την εστία της Ιαπωνίας. Η ομάδα του Ακίρα Νισίνο, έκανε αισθητή την παρουσία της στο δεύτερο μέρος στο 61ο λεπτό με τον Σιμπασάκι να γυρνάει μέσα στην περιοχή αλλά ο Οσάκο δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του για να κάνει το 2-1 για την ομάδα του. Η μεγάλη ευκαιρία για την Ιαπωνία, ήρθε στο 64' όταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, Τακάσι Ινούι, μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ αλλά είδε την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της Σενεγάλης.

Αφού η Ιαπωνία στις φάσεις δημιούργησε δεν σκόραρε, τελικά έμεινε πίσω στο σκορ στο 71΄μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Σαμπαλί που πέρασε σαν σταματημένο τον Ναγκατόμο, γύρισε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ο Βαγκουέ με ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καβασίμα.

Ιαπωνία (Νισίνο): Καβασίμα, Χιρόκι Σακάι, Γιοσίντα, Σότζι, Ναγκατόμο, Χασέμπε, Σιμπασάκι, Χαραγκούτσι (75' Οκαζάκι), Καγκάβα (72' Χόντα), Ινούι (87' Ουσάμι), Οσάκο

Σενεγάλη (Σισέ): Ν' Ντιαγέ, Σαμπαλί, Κουλιμπαλί, Σανέ, Βαγκουέ, Άλφρεντ Ν' Ντιαγέ (65' Κουγιατέ), Παπέ Ν' Ντιαγέ (81' Ν' Ντογιέ), Γκαϊέ. Μανέ, Ισμαΐλα, Νιάνγκ (86' Ντιούφ)

Διαιτητής: Τζιανλούκα Ρόκι


*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.