Header Ads


Unlabelled Ντέρμπι... φωτιά στο ΣΕΦ!

Ντέρμπι... φωτιά στο ΣΕΦ!


Το μεγάλο ντέρμπι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ (19:30, Cosmotesport4) συγκεντρώνει τα βλέμματα από τα παιχνίδια της Κυριακής (1/4) στη Stoiximan.gr Basket League.


Μετά τους πρώτους τέσσερις αγώνες του Σαββάτου (31/3), η Stoiximan.gr Basket League συνεχίζεται την Κυριακή (1/4) με ένα ντέρμπι... φωτιά!

Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για τρίτη φορά στη φετινή σεζόν, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (19:30, Cosmotesport4). Η ΑΕΚ έχει επικρατήσει στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της χρονιάς (το ένα εκ των οποίων έφερε και το Κύπελλο), κάτι που δίνει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει... ρεβάνς αλλά και να «καθαρίσει» οριστικά με την δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να έχει ωστόσο αρκετά προβλήματα. Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Γιώργο Πρίντεζη και Κώστα Παπανικολάου, καθώς και στους Κάιλ Ουίλτζερ και Χόλις Τόμπσον που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Stoiximan.gr Basket League.

Από την πλευρά του, ο Ντούσαν Σάκοτα μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον Μάνι Χάρις, με τους μοναδικός «κιτρινόμαυρους» απόντες να περιορίζονται στα ονόματα των Μιχάλη Καμπερίδη και Δημήτρη Μωραϊτη.

Λίγο νωρίτερα, στις 17:00, ο Προμηθέας θα υποδεχθεί στην Πάτρα το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

31/3

Κύμη - Τρίκαλα 72-63
ΠΑΟΚ - Κόροιβος 92-63
ΓΣΛ Φάρος - Κολοσσός 79-77
Πανιώνιος  - Λαύριο 72-71

1/4

17:00 Προμηθέας - Ρέθυμνο (ΕΡΤ1)
19:30 Ολυμπιακός - ΑΕΚ (Cosmotesport4)

2/4

18:00 Παναθηναϊκός Superfoods - Άρης (Cosmotesport4)

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.