Header Ads


Unlabelled Τα βλέμματα στραμμένα στο ΟΑΚΑ

Τα βλέμματα στραμμένα στο ΟΑΚΑ


Το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό κλέβει την παράσταση από το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Super League, με την Ένωση να ψάχνει το τρίποντο που θα... κλειδώσει τον τίτλο.


Το δεύτερο πιάτο της 26ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτής επιφυλάσσει το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν απεγνωσμένα τη νίκη που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στον τίτλο.

Το πρόγραμμα της ημέρας ανοίγει με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανιώνιο και Ξάνθη. Ο Ιστορικός θέλει τη νίκη... πεντάδας,που θα του δώσει πλεονέκτημα για την έξοδο στην Ευρώπη, με τον Κότνικ να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και να υπολογίζεται κανονικά, σε αντίθεση με τους Λάμπρου, Ουάσινγκτον, Τσαουλή και Γκιοατά. Στον αντίποδα ο Ράσταβατς έχει απαρτία, έχοντας ως μοναδική απουσία τον τιμωρημένο Λισγαρά. Διαιτητής του αγώνα ο Παπαπέτρου και τηλεοπτική μετάδοση από το NOVASPORTS2.

Στις 17:15 παίρνει τη σκυτάλη η αναμέτρηση ανάμεσα σε Κέρκυρα και Λαμία, μς τους γηπεδούχους να ψάχνουν το βήμα... παραμονής με τον Ιωάννου στην αποστολή, τη στιγμή που οι Γεωργίου, Σπίνουλας και Γκράσι έμειναν εκτός. Η Λαμία θα ταξιδέψει δίχως τον Ακόστα, που ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ εκτός έμειναν και οι τιμωρημένοι Όμο, Παντελιάδης και οι τραυματίες Αναστασόπουλος και Καραγιάννης. Διαιτητής ο Σιδηρόπουλος και τηλεοπτική κάλυψη από το NOVASPORTS3.

Την ίδια ώρα  ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται την ΑΕΛ, ψάχνοντας μια νίκη-ανάσα για την παραμονή, με τον Στόουκς να αναμένεται να κοπεί σήμερα από την αποστολή και τον Μπαρτολίνι να μένει εκτός. Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, από το ντεμπούτο του Σωτήρη Αντωνίου στον πάγκο θα απουσιάσει ο τραυματίας Αγκάνοβιτς και ο τιμωρημένος Γουάλας. Διαιτητής ο Καραντώνης και τηλεοπτική κάλυψη από το NOVASPORTS2.

Το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει στις 19:30  με το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τους Λόπες και Χουλτ να διεκδικούν τη θέση του αριστερού μπακ και τον Γκάλο να έχει προβάδισμα για τα δεξιά της μεσαίας γραμμής ενώ ο Λάζαρος θα πάρει τη θέση του απόντα Λιβάγια.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να χαλάσει το πάρτι της Ένωσης με συνταγή... Καραϊσκάκη, με τους Κολοβέτσιο-Οικονόμου να διεκδικούν μια θέση στο κέντρο της άμυνας, τη στιγμή που ο Λουτσιάνο επιστρέφει στην αποστολή για πρώτη φορά από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Διαιτητής ο Θάνος και τηλεοπτική κάλυψη από το NOVASPORTS1.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.