Header Ads


Όταν ο Ζορό φορούσε την μάσκα του (video)

Όταν ο Ζορό φορούσε την μάσκα του (video)


Σαν σήμερα (21/3) το 2010 η ΑΕΚ πήγαινε στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα ματς που κρίθηκε στο «κρυφό» χτύπημα του Ίσμαελ Μπλάνκο.


Η ΑΕΚ βρισκόταν στην 4η θέση της βαθμολογίας, θέση που την αδικεί με βάση το ρόστερ που διέθετε, ενώ ο ΠΑΟΚ βρισκόταν 2ος πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ο οποίος ήθελε την νίκη για να «μπει» ακόμα πιο δυνατά στην διεκδίκηση του τίτλου.

Η Τούμπα ήταν μία από τις πιο δύσκολες έδρες της σεζόν και η ΑΕΚ στόχευε να κερδίσει ώστε να κερδίσει μία καλύτερη θέση για τα play-ff. Αυτί φάνηκε από την αρχή της αναμέτρησης, με τους «κιτρινόμαυρους» να πιέζουν ασφυχτικά.

Ο αγαπητός στον κόσμο Ζορό, φόρεσε ξανά την μάσκα του και με «κρύφο» χτύπημα στην μπάλα, μετά από λάθος έξοδο του Χαλκιά, νίκησε την άμυνα του ΠΑΟΚ και σημείωσε το γκολ, στο 16ο λεπτό.

Το άγχος στους αντιπάλους ήταν εμφανές καθώς έκαναν αβίαστα λάθη και δεν είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας. Επίσης η άμυνα της Ένωσης βρέθηκε σε εκπληκτική μέρα και σταμάτησαν κάθε επίθεση των γηπεδούχων.

Με αυτή την νίκη η ΑΕΚ άφησε πίσω την ομάδα της Θεσσαλονίκης και εκείνη έμεινε ζωντανή για την τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ: Σάχα, Γιάχιτς(46΄Γκέντζογλου), Γεωργέας (8΄Καράμπελας), Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Αραούχο, Σκόκο, Καφές, Λεονάρντο (58΄Μαντούκα), Τζιμπούρ, Μπλάνκο.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αραμπατζής (79’ Παπάζογλου), Γκαρσία, Βιτόλο, Σορλίν (60’ Εντίνιο), Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Κουτσιανικούλης, Ίβιτς

Οι καλύτερες φάσεις την αναμέτρησης:


Άλλα αποτελέσματα (21/3):

1965 ΑΕΚ-Εθνικός 3-0

1971 ΑΕΚ-Πανσερραϊκός 2-0

1976 Ηρακλής-ΑΕΚ 0-1

1982 ΑΕΚ-Απόλλων Σμλυρνης 2-1

1984 ΑΕΚ-Λάρισα 0-1

1993 Ιωνικός-ΑΕΚ 4-3

1999 ΑΕΚ-Προοδευτική 1-0

2004 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 3-2

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.