Header Ads


Survivor Spoiler: Ραγδαίες εξελίξεις με την Κατερίνα Δαλάκα - Η απόφασή της είναι οριστική!

Survivor Spoiler: Ραγδαίες εξελίξεις με την Κατερίνα Δαλάκα - Η απόφασή της είναι οριστική!


Υποψήφια για 3η φορά φέτος - αν δεν κάνω λάθος, μπορεί και να κάνω αλλά κάπου εκεί είναι - η Κατερίνα Δαλάκα! 

Ένα από τα φαβορί για τη νίκη του φετινού Survivor βρίσκεται ξανά στην πολύ δυσάρεστη - για εκείνη - θέση να μονομαχήσει για να κερδίσει την παραμονή της στο παιχνίδι κι όπως φαίνεται... αυτή η υποψηφιότητα την έχει πάρει από κάτω σε σύγκριση με τις προηγούμενες φορές.



Η Κατερίνα Δαλάκα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor δεν έκρυψε την πικρία της για το ότι οι συμπαίκτες της επέλεξαν να ρίξουν στον τάκο εκείνη κι όχι τον Γιώργο Γκιουλέκα, την δεύτερη επιλογή που είχαν. Δεν το περίμενε καθόλου είπε. 

Είναι πιο πάνω αγωνιστικά από τον Γκιουλέκα είπε. Κι αυτές μάλλον ήταν και οι τελευταίες κουβέντες προς τους συμπαίκτες της μιας κι από ότι μαθαίνουμε, από εκείνη την ώρα η Κατερίνα έχει απομακρυνθεί αρκετά από την ομάδα της.



Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κατερίνα Δαλάκα είναι αρκετά συγχυσμένη με την επιλογή των συμπαικτών της και δεν έχει διάθεση ούτε να το συζητήσει, ούτε να το αναλύσει. 

Είναι η πολλοστή φορά που μπαίνει στο Survivor οπότε έχει εμπειρία, ξέρει καλύτερα από τον καθένα πως... γίνονται τα πράγματα και θεωρεί πως αυτή η κίνηση ήταν εσκεμμένη κάπως για να την κουράσουν, γιατί την φοβούνται. Δεν θα τα παρατήσει σε προσωπικό επίπεδο, η Κατερίνα Δαλάκα είναι... Έχει πάρει απόφαση πως πρέπει να κινηθεί πια κοιτώντας μόνο τον εαυτό της και τον στόχο της, ήρθε αυτή η ώρα του παιχνιδιού.... 



Τώρα αν παρατήσει τον αποψινό αγώνα επάθλου για να κρατήσει δυνάμεις για την μονομαχία που θα ακολουθήσει μετά... Χμμ... Είναι ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.