Header Ads


Mελισσανίδης σε UEFA: «Δεν θα καλυφθεί η φωτογραφία της Αγια Σοφιάς»

Mελισσανίδης σε UEFA: «Δεν θα καλυφθεί η φωτογραφία της Αγια Σοφιάς»


Η ΑΕΚ και ο ισχυρός άντρας της, ήταν κατηγορηματικοί προς τους ανθρώπους της UEFA, που ήθελαν να καλύψουν στη φυσούνα του γηπέδου την φωτογραφία της Αγιά Σοφιάς.

Η αλήθεια είναι, ότι έχει υποστεί ολικό λίφτινγκ η Αγιά Σοφιά – OPAP Arena, για τις ανάγκες του αποψινού τελικού του Conference League, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα.



H UEFA άλλαξε πολλά πράγματα σε σημείο να… «εξαφανίσει» αρκετά πράγματα και σήματα της ΑΕΚ απ’ το γήπεδο, καθώς το «έντυσαν» με τα λογότυπα των δυο φιναλίστ, της διοργάνωσης, αλλά και με τα χρώματα της.

Όμως, η ΑΕΚ και ειδικότερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης, σήκωσαν «βέτο» σε ένα συγκεκριμένο σημείο, να μην αλλάξει και να μην καλυφθεί τίποτα.

Ο λόγος βέβαια, για τις δυο μεγάλες φωτογραφίες που βρίσκονται στη φυσούνα του γηπέδου, η μια δείχνει την Αγιά Σοφιά και η άλλη τους πρόσφυγες μπροστά απ’ το τρένο.



H UEFA σύμφωνα με το σχεδιασμό της, ήθελε να καλύψει και τις δυο αυτές φωτογραφίες, αλλά ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν κατηγορηματικός, απορρίπτοντας το συγκεκριμένο αίτημα.

Μάλιστα, δεν άφησε περιθώρια συζήτησης μετά το μεγάλο «ΟΧΙ» του, ακόμα και αν θέτανε ζήτημα ομαλής τέλεσης του τελικού, οι άνθρωποι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, ξεκαθαρίζοντας ότι η Αγιά Σοφιά, ΔΕΝ σκεπάζεται, ειδικότερα σήμερα 29 Μαΐου, που είναι η επέτειος της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης.



Έτσι λοιπόν, η UEFA το δέχτηκε και προχώρησε παρακάτω, με τις δυο μεγάλες φωτογραφίες να μην καλύπτονται και να δεσπόζουν κανονικά το βράδυ στον τελικό του Conference League και ειδικότερα το «Το Διαμάντι της Οικουμένης» με αφορμή την σημερινή επέτειο της 29ης Μαΐου σ’ όλη την Ευρώπη!

Δείτε την φωτογραφία:


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.