Header Ads


«Του μοιάζω τώρα;»: Η ατάκα του Μαύρου δίπλα στο κέρινο ομοίωμά του στο Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ (vid)

«Του μοιάζω τώρα;»: Η ατάκα του Μαύρου δίπλα στο κέρινο ομοίωμά του στο Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ (vid)


Η ΑΕΚ έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από τα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας με την ατάκα του Θωμά Μαύρου δίπλα στο κέρινο ομοίωμά του να ξεχωρίζει.

Ιστορική ήταν η χθεσινή (20/04) ημέρα για την ΑΕΚ καθώς παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη έγιναν τα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας της ομάδας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του διοικητικού ηγέτη της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, στον χώρο του εστιατορίου.


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποκάλυψε παράλληλα ότι σε λίγο καιρό θα πάρουν θέση στο γήπεδο και δύο μεταλλικά αγάλματα, των εμβληματικών μορφών της ομάδας, Κώστα Νεστορίδη και Μίμη Παπαϊωάννου, τα οποία θα τοποθετηθούν απέναντι από την πύλη των επισήμων.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και o Αιώνιος Πρεσβευτής της ΑΕΚ Θωμάς Μαύρος έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων. Ακολούθησε ξενάγηση των καλεσμένων στο χώρο και όλοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από όσα είδαν και βίωσαν.



Η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε στην δημοσιότητα το βίντεο από τα εγκαίνια. Οπως φαίνεται η συγκίνηση των παρευρισκόμενων και ιδιαίτερα του Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν έκδηλη, ενώ ξεχώρισε η ατάκα του Θωμά Μαύρου δίπλα στο κέρινο ομοίωμά του. «Του μοιάζω τώρα;» ανέφερε, δείχνοντάς το.

Την προσεχή Τετάρτη, 24 Απριλίου, θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ. Την ημέρα εκείνη η Ένωση θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των playoffs της Stoiximan Super League. Το Μουσείο θα ανοίξει στις 10:00 το πρωί και θα παραμείνει σε λειτουργία έως την ώρα έναρξης του αθηναϊκού ντέρμπι (20:30).



Οπως αναφέρει η ΠΑΕ:

«Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP ARENA εγκαινιάστηκε χθες ενώπιον των εκπροσώπων των Mέσων Eνημέρωσης.Ο Δημήτρης Μελισσανίδης καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και o Αιώνιος Πρεσβευτής της ΑΕΚ Θωμάς Μαύρος έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.