Header Ads


Μαυραγάνη για μουσείο της ΑΕΚ: «Ο Βουτσάς σε συνέντευξη σε εμάς έκλαιγε και έλεγε "περιμένω να μπω στο Ναό"» (vid)

Μαυραγάνη για μουσείο της ΑΕΚ: «Ο Βουτσάς σε συνέντευξη σε εμάς έκλαιγε και έλεγε "περιμένω να μπω στο Ναό"» (vid)


Ο δημοσιογράφος που ήταν στην ζωντανή σύνδεση αναφέρθηκε και σ' εκείνους που καθυστέρησαν την κατασκευή του γηπέδου και αρκετοί φίλαθλοι αλλά και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές δεν πρόλαβαν να το δουν.

H AEK έκανε χτες τα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας της ομάδας, με το οποίο ολοκληρώνεται το όραμα του Κέντρου Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού που εμπνεύστηκε και δημιούργησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με την επιστροφή της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Πρόκειται για ένα Μουσείο Ιστορίας που είναι εφάμιλλο μεγάλων ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών κλαμπς και αποτελεί ακόμα ένα κομμάτι υπερηφάνειας για τους φιλάθλους της ΑΕΚ.

Ωστόσο, το μουσείο ανοίγει για το κοινό την προσεχή Τετάρτη (24/4). Ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή «Στούντιο με θέα» σήμερα Κυριακή (21/4) έκανε ζωντανή σύνδεση από το μουσείο.

Στο πρώτο πλάνο φαίνεται το κέρινο ομοίωμα του Κώστα Βουτσά, ο οποίος ήταν οπαδός της ΑΕΚ, όμως δυστυχώς δεν πρόλαβε να δει το νέο γήπεδο της Ένωσης.



Η Φαίη Μαυραγάνη λίγο πριν προχωρήσει στην ξενάγηση η κάμερα, μοιράστηκε κάτι που είχε ζήσει σε συνέντευξη με τον αείμνηστο ηθοποιό.

«Σε μια από τις πολλές συνεντεύξεις που είχε δώσει ο Κώστας Βουτσάς, είχε δώσει και σ' εμάς, σ' αυτή την εκπομπή, ήμασταν στο Έψιλον τότε. Και έβαλε τα κλάματα. Κι έλεγε "το περιμένω να μπω στο Ναό". Κι έκλαιγε. Φαντάζομαι πως αν ζούσε σήμερα η συγκίνησή του θα ήταν τεράστια, είναι ανατριχιαστικό», τόνισε η δημοσιογράφος.



O δημοσιογράφος Γιώργος Σπανουδάκης, στην ζωντανή σύνδεση στην συνέχεια της ξενάγησης έδειξε τα "κανόνια" της ΑΕΚ και είπε: «Εδώ βλέπουμε τον Κώστα Νεστορίδη με 200 γκολ. Ο Μίμης Παπαϊωάννου με 204. Δυστυχώς και οι δυο έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή και δεν κατάφεραν να μπουν στο μουσείο. Ο Κώστας Νεστορίδης πρόλαβε το γήπεδο. Δυστυχώς δεν πρόλαβαν να μπουν στο μουσείο. Αλίμονο σ΄αυτούς που στέρησαν σε σ' αυτούς τους ανθρώπους και σε πολλούς ακόμα που καθυστέρησαν το γήπεδο».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.