Header Ads


Χάος στο πρωτάθλημα: «Στον αέρα» τα play-offs μετά την πρόκριση Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League!

Χάος στο πρωτάθλημα: «Στον αέρα» τα play-offs μετά την πρόκριση Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League!



Όλα τα δεδομένα πλέον - Ποια αγωνιστική πρέπει να αναβληθεί, όλα στον αέρα

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού μέσα στην Πόλη για τα ημιτελικά του Conference League φέρνει τα πάνω-κάτω στο πρόγραμμα των playoffs της Stoiximan Super League.


Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία μέσα στην Πόλη! 

Ο Τζολάκης έπιασε τρία πέναλτι και οι Πειραιώτες με 3-2 στη ρώσικη ρουλέτα -μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης- απέκλεισαν τη Φενέρμπαχτσε και θα συναντήσουν την Άστον Βίλα στα ημιτελικά του Europa Conference League.



Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή πρόκληση της ιστορίας του συλλόγου, αφού για πρώτη φορά φτάνει στους «4» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης και είναι μόλις δύο παιχνίδια μακριά από τον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα γίνει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην «OPAP Arena».

Η πρόκριση των «ερυθρόλευκων» όμως δημιουργεί... χάος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και αυτό γιατί οι δύο αναμετρήσεις με την Άστον Βίλα έχουν οριστεί πάνω σε δυο αγώνες για τα playoffs, οι οποίοι τώρα θα πρέπει να αναβληθούν.



Ο πρώτος είναι το ήδη αναβληθέν ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που είχε μετατεθεί για την Πρωτομαγιά και πρέπει να βρει ξανά νέα ημερομηνία και ο δεύτερος είναι το Ολυμπιακός-ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική που ήταν ορισμένο για τις 8 Μαΐου.

Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, καθώς δεν υπάρχουν ημερομηνίες κενές και μένει να φανεί τι θα γίνει...
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.