Header Ads


Μαύρος: «Ο Αλμέιδα έχει αναμορφώσει όλη την ΑΕΚ - Μεγάλη επιτυχία του Μελισσανίδη»

Μαύρος: «Ο Αλμέιδα έχει αναμορφώσει όλη την ΑΕΚ - Μεγάλη επιτυχία του Μελισσανίδη»


Ο Θωμάς Μαύρος για το έργο του Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ

Στην παρουσία του Ματίας Αλμέιδα αποδίδει ο Θωμάς Μαύρος την επιτυχία της ΑΕΚ την τελευταία διετία, σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ. 


Ο Αιώνιος πρεσβευτής της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ τόνισε πως η Ένωση θα παλέψει με τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ σχολίασε και τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας από τα τελικά του Euro 2024.

«Η ΑΕΚ έκανε μία μεγάλη νίκη, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, απέναντι σε έναν πολύ καλό Ολυμπιακό. Το γκολ στα τελευταία λεπτά έκανε την χαρά μας ακόμη μεγαλύτερη, καθώς στο λεπτό που μπήκε, φαινόταν ότι το ματς πήγαινε στην ισοπαλία» ανέφερε σχετικά με το κυριακάτικο ντέρμπι ο Θωμάς Μαύρος.



Για το τι έχει κάνει πετυχημένη την ΑΕΚ την τελευταία διετία: «Ο Αλμέιδα έχει αναμορφώσει όλη την ομάδα, μαζί με τους συνεργάτες του. Η πρόσληψή του ήταν μία μεγάλη επιτυχία του Δημήτρη Μελισσανίδη. Υπάρχει ένα δυνατό ρόστερ, αλλά το σημαντικό είναι η ωραία ατμόσφαιρα που υπάρχει στα αποδυτήρια μεταξύ των παικτών, έχω ενθουσιαστεί με το κλίμα που επικρατεί. Αυτό είναι έργο Αλμέιδα.

Έχουν μεγάλο ενδιαφέρον τα πλέι οφ, ασχέτως που ξέφυγαν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ μετά τα χθεσινά αποτελέσματα. Φαίνεται πως αυτοί οι δύο θα διεκδικήσουν μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα».



Για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Είναι μεγάλες ομάδες, μεγάλοι αντίπαλοι, το γιατί βρέθηκαν πίσω στη βαθμολογία, δεν το γνωρίζω. Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τις άλλες ομάδες, ξέρω ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα και άλλαξαν προπονητές και παίκτες για να τα πάνε καλύτερα».

Τέλος για την Εθνική ομάδα: «Νομίζω ότι κάναμε την Γεωργία να φαίνεται σαν την Γαλλία ή την Αγγλία, σαν μια μεγάλη ομάδα δηλαδή. Οι παίκτες την είδαν κάπως έτσι κι αυτό ήταν τελείως λάθος, καθώς διαμόρφωσε την ψυχολογία και οδήγησε στον αποκλεισμό».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.