Header Ads


Ετοιμάζει αλλαγές με Παναθηναϊκό ο Αλμέιδα!

Ετοιμάζει αλλαγές με Παναθηναϊκό ο Αλμέιδα!


Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στις αλλαγές που βλέπει ως πιθανές στην ΑΕΚ για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Αλλαγές βλέπει στην ενδεκάδα της ΑΕΚ για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Κώστας Κετσετζόγλου, όπως είπε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.


«Η νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν το πιο σημαντικό αποτέλεσμα στο φετινό πρωτάθλημα. Αν η ΑΕΚ πάρει το αυριανό ντέρμπι θα είναι τεράστια ιστορία, γιατί θα έχει αφήσει 9 και 8 βαθμούς πίσω Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Το θετικό είναι πως και στο χειρότερο σενάριο, της ήττας αύριο, με νίκη την Κυριακή θα είναι πάλι πρώτη και θα είναι ουσιαστικά στο +4 από τον ΠΑΟΚ γιατί θα έχει και την ισοβαθμία», ανέφερε.

«Λογικά θα δούμε αλλαγές, γιατί υπάρχουν αρκετές επιλογές. Ο Λιβάι Γκαρσία πολύ δύσκολα θα παίξει σε τρία ντέρμπι σερί βασικός. Είναι πιθανό να δούμε τον Πόνσε στην κορυφή της επίθεσης, αλλά υπάρχει και το ματς της Κυριακής. Βλέπω Ελίασον βασικό αύριο, αν και από ό,τι μας έχουν πει ο Άμραμπατ δεν έχει κάποιο πρόβλημα από το ματς της Κυριακής. Θεωρώ πως τον Χατζισαφί, αφού ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό, θα τον δούμε σε δύο από τα τρία ντέρμπι και στο άλλο τον Πήλιο. Δεξιά εκτιμώ πως ο Ρότα ταιριάζει καλύτερα με τον Μπερνάρ, δύσκολα θα δούμε τον Σιντιμπέ. Για το κέντρο βλέπω Πινέδα με Γιόνσον και τον Τσούμπερ πίσω από τον φορ. Ο Στάνκοβιτς θα λείπει, οπότε ο Αθανασιάδης θα παίξει τόσο αύριο όσο και την Κυριακή», πρόσθεσε.



Τέλος, ανέφερε πως «… αναμένουμε από τον αθλητικό εισαγγελέα να πράξει τα δέοντα για τη συμπεριφορά του Αλέξη Κούγια, ο οποίος πήγε ως μέλος της αποστολής του Ολυμπιακού».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.