Header Ads


«Μπαμ» από ΑΕΚ: Στα «κιτρινόμαυρα» η Εύα Χαντάβα!

«Μπαμ» από ΑΕΚ: Στα «κιτρινόμαυρα» η Εύα Χαντάβα!


Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει προφορικά με την Εύα Χαντάβα η οποία φαίνεται πως φέτος θα φορέσει τελικά τα «κιτρινόμαυρα»

Το πρώτο μεγάλο «μπαμ» της ΑΕΚ για φέτος ακούει στο όνομα της Εύας Χαντάβα.


Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Αλέξης Αλεξίου είναι αποφασισμένος φέτος να «χτίσει» μια ισχυρή ομάδα και το αποδεικνύει με το …καλημέρα έχοντας κάνει σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr μια εξαιρετική πρόταση στην έμπειρη ακραία. 

Η Χαντάβα έχει απασχολήσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια την ΑΕΚ αλλά φέτος όλα δείχνουν πως θα φορέσει τα «κιτρινόμαυρα».



Η 34χρονη ακραία τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Ιαπωνία και πλέον επιστρέφει καθώς έχει συμφωνήσει προφορικά με την διοίκηση της Ερασιτεχνικής.

Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει κάνει μια εξαιρετική πρόταση στην αθλήτρια η οποία  έχει απαντήσει ήδη θετικά και απομένει πλέον να βάλει την υπογραφή της στο νέο της συμβόλαιο. 



Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση για την «Ένωση» που αποκτά μια αθλήτρια με εμπειρία και παραστάσεις και δείχνει και την πρόθεση της διοίκησης για την ομάδα που θέλει να δημιουργήσει τη νέα σεζόν. Η περίπτωση της μόνο εύκολη δεν ήταν αλλά μετά τις επαφές με τους  Αλέξη Αλεξίου και Λευτέρη Αρχόντη οι οποίοι και της ανέλυσαν το πλάνο και τους υψηλούς στόχους της ΑΕΚ, είπε το μεγάλο «ναι».

Η Χαντάβα είναι γεννημένη στις 26/10/1990, έχει ύψος 1.86, αγωνίζεται στη θέση της ακραίας και ήταν ενεργό μέλος της Εθνικής Ομάδας για 16 χρόνια και πριν λίγους μήνες με μια συγκινητική ανακοίνωση αποφάσισε να «κλείσει» αυτό τον κύκλο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.