Header Ads


Σε ανοικτή γραμμή Αγγελόπουλος-Σάκοτα για την AEK Betsson BC της επόμενης σεζόν!

Σε ανοικτή γραμμή Αγγελόπουλος-Σάκοτα για την AEK Betsson BC της επόμενης σεζόν!


Σε επαφές με την ΑΕΚ Betsson BC και τον ισχυρού άνδρα του συλλόγου, Μάκη Αγγελόπουλου, βρίσκεται ο Ντράγκαν Σάκοτα, ώστε να επιστρέψει στον σύλλογο ενόψει της νέας σεζόν!

Μπορεί η φετινή σεζόν να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη, ωστόσο, εδώ και καιρό φαίνεται πως η ΑΕΚ Betsson BC ετοιμάζει το... έδαφος για την επόμενη μέρα και τη νέα αγωνιστική σεζόν.


Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες για μια καλή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη, ωστόσο, η σεζόν γρήγορα πήρε μια διαφορετική τροπή και πλέον η διοίκηση της «Ένωσης» είναι αποφασισμένη να προβεί σε ριζικές αλλαγές, ώστε να ξαναμπεί ο σύλλογος στον σωστό δρόμο και τον δρόμο των επιτυχιών.

Στο πλαίσιο των ενεργειών αυτών λοιπόν, ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος, έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Ντράγκαν Σάκοτα, για μια πιθανή συνεργασία των δύο πλευρών ενόψει της νέας σεζόν!



Ο 71χρονος Σέρβος προπονητής βρίσκεται φέτος στο τιμόνι της Μπρίντιζι, ωστόσο, είναι δεδομένο πως με την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν θα αποχωρήσει από τον ιταλικό σύλλογο.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο πολύπειρος τεχνικός που έχει συνδέσει το όνομά του με πολλές επιτυχίες της «Βασίλισσας», εφόσον επιστρέψει στην ΑΕΚ είναι πιθανό να αναλάβει ένα άλλο πόστο στην ομάδα και όχι αυτό του προπονητή, μιας και η διοίκηση τρέφει απεριόριστο σεβασμό στον ίδιο, αλλά και τις ικανότητές του σαν μπασκετάνθρωπος, πέραν από εκείνες της προπονητικής.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.