Header Ads


Πηνελόπη Γκιώνη: Η ηλικία, η καταγωγή, το βιογραφικό, το επάγγελμα και η σχέση με τον Μίλτο Τεντόγλου

Πηνελόπη Γκιώνη: Η ηλικία, η καταγωγή, το βιογραφικό, το επάγγελμα και η σχέση με τον Μίλτο Τεντόγλου


Πηνελόπη Γκιώνη: Η ηλικία, η καταγωγή, το βιογραφικό, το επάγγελμα και η σχέση με τον Μίλτο Τεντόγλου

Πηνελόπη Γκιώνη: Η ηλικία, η καταγωγή, το βιογραφικό, το επάγγελμα και η σχέση με τον Μίλτο Τεντόγλου: Η Πηνελόπη Γκιώνη, η κοπέλα του Μίλτου Τεντόγλου, συγκεντρώνει πάνω της πολλές αναζητήσεις από χιλιάδες κόσμο στο google το τελευταίο διάστημα με πιο συχνή αναζήτηση την "ποια ειναι η κοπελα του τεντογλου".



Μείνε μαζί μας για να μάθεις όλα όσα γνωρίζουμε για τη κοπέλα του Μίλτου Τεντόγλου, Πηνελόπη Γκιώνη

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ζευγάρι με την Πηνελόπη Γκιώνη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2021 που πραγματοποιήθηκαν στο Τόκιο. Ο Μίλτος Τεντόγλου κατάφερε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο αλλά και να γνωρίσει τη νέα του σύντροφο, η οποία βρισκόταν εκεί για να καλύψει τους αγώνες.





Πηνελόπη Γκιώνη - Βιογραφικό, Επάγγελμα


Μικρή ήθελε να ασχοληθεί με τον στίβο όμως δεν τα κατάφερε. Είχε αποφασίσει πως θα μείνει όσο πιο κοντά μπορούσε στο άθλημα και γι’ αυτό σπούδασε Δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο ΑΠΘ και από το πρώτο έτος ξεκίνησε να γράφει για όλα όσα της φαίνονταν ξεχωριστά, στον στίβο και τα υπόλοιπα ατομικά αθλήματα. 

Οκτώ χρόνια μετά, αφού έχει καλύψει από κοντά Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, γράφει καθημερινά για όσα θέματα αφορούν στον αθλητισμό γυναικών στο Gazzetta Women και για ό,τι την εντυπωσιάζει στον κόσμο των σπορ.

Ποια είναι η Πηνελόπη Γκιώνη

Η Πηνελόπη Γκιώνη είναι δημοσιογράφος.
Σπούδασε Δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο ΑΠΘ καθώς από μικρή ήθελε να ασχοληθεί με τον στίβο.
Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Ιταλικά.
Έχει καλύψει σαν δημοσιογράφος Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Δηλώνει λάτρης του αθλητισμού, φανατική με τον στίβο, επικοινωνιακή, δυνατή και φιλόδοξη
Το Instagram προφίλ της είναι @penelopegkioni




Πηνελόπη Γκιώνη: Η σχέση με τον Μίλτο Τεντόγλου

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2021 που πραγματοποιήθηκαν στο Τόκιο. Ο Μίλτος Τεντόγλου κατάφερε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο αλλά και να γνωρίσει τη νέα του σύντροφο, η οποία βρισκόταν εκεί για να καλύψει τους αγώνες.

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο υπάρχουν κάποια ελάχιστα στιγμιότυπα που έχουν δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Instagram. Πριν από κάποιους μήνες μάλιστα, το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη για την εφημερίδα Real life αποκάλυτε πως το ζευγάρι σκέφτεται να συγκατοικήσει.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.