Header Ads


Ετοιμάζει διαχείριση με Άρη ο Αλμέιδα!

Ετοιμάζει διαχείριση με Άρη ο Αλμέιδα!


Ποιοι θα μείνουν εκτός - Ποιοι παίρνουν φανέλα βασικού - Οι τελευταίες σκέψεις του Αλμέιδα

Ο Κώστας Κετσετζόγλου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν κάποιες αλλαγές στην ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη.




Πιθανό είναι ο Ματίας Αλμέιδα να φρεσκάρει την ενδεκάδα της ΑΕΚ σε κάποιες θέσεις στο ματς της Κυριακής με τον Άρη, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Μπορεί να γίνει διαχείριση γιατί κάποιοι παίκτες έβγαλαν κούραση την Τετάρτη. Ο Ρότα είναι έτοιμος να παίξει, αν κριθεί ότι αρκούν οι προπονήσεις, μπορεί να παίξει. Ο Κάλενς που εξέτισε πιστεύω πως θα παίξει, όπως και ο Βίντα. Για αριστερά θα δούμε αν θα παίξει ο Πήλιος ή ο Χατζισαφί. 



Ο Γιόνσον φάνηκε την Τετάρτη πιο έτοιμος από τον Σιμάνσκι, ο Πινέδα… δεν βγαίνει, στην επίθεση θα δούμε αν θα επιλέξει τον Πόνσε ή τον Γκαρσία. Στα άκρα νομίζω θα παίξουν και πάλι Ελίασον και Άμραμπατ, ήταν πολύ καλοί και την Τετάρτη. Ο Αραούχο έπαιξε χθες ένα ολόκληρο ματς όπως ήθελε με την ΑΕΚ Β, έβαλε και γκολ, να δούμε τώρα αν θα είναι στην αποστολή», ανέφερε.

Όσο για το ιατρικό δελτίο; «Ο Μουκουντί είναι έτοιμος να μπει σιγά-σιγά, ο Ρότα μπήκε χθες και ο Γκατσίνοβιτς είναι στο δρόμο της επιστροφής. Ο Γκαρσία δεν έχει κάποιο πρόβλημα, δεν έγινε αλλαγή λόγω κάποιας ενόχλησης. Ξέραμε πως δεν θα έπαιζε πάνω από 60 λεπτά, απλά τον έβγαλε στο ημίχρονο γιατί δεν ήταν σε καλή μέρα για πρώτη φορά φέτος. Η ΑΕΚ έχει δύο πολύ καλούς φορ διαθέσιμους, όποιος κι αν παίξει την Κυριακή θα είναι καλά», τόνισε.




ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.