Header Ads


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ κανάλι | live streaming που μπορώ να το δω σημερα: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πέμπτη 7 Μαρτίου τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» για τους «16» του Conference League (19:45, COSMOTE SPORT 3HD) με στόχο να βάλει τις βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Κανάλι

Η αναμέτρηση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ στους «16» του Conference League, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της COSMOTE και συγκεκριμένα από το κανάλι COSMOTE SPORT 3 HD. Με τους συνδρομητές της COSMOTE να έχουν πρόσβαση και στο live streaming βίντεο του αγώνα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Live Streaming: Νοκ άουτ ο Αλεξανδρόπουλος για Μακάμπι-Η αποστολή του Ολυμπιακού

Χωρίς τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον πρώτο αγώνα των «16» του Conference League απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ την Πέμπτη στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:45).

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επέλεξε 21 παίκτες και το πιθανότερο είναι να εμπιστευτεί την ενδεκάδα της ρεβάνς με τη Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη, δηλαδή... Πασχαλάκης-Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα-Έσε, Τσικίνιο-Όρτα, Φορτούνης, Ποντένσε-Ελ Καμπί.

Αναλυτικά η αποστολή:

Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ρέτσος, Ελ Αραμπί, Κίνι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Live Streaming: | Links:


Η αναμέτρηση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ στους «16» του Conference League, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της COSMOTE και συγκεκριμένα από το COSMOTE SPORT 3 HD.

Δυστυχώς, στους αγώνες του Conference League δεν υπάρχει η υπηρεσία Live Streaming.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.