Header Ads


Στην Αθήνα ο Λιβάγια!

Στην Αθήνα ο Λιβάγια!


Ο Κροάτης πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, βρίσκεται στην Αθήνα με την σύζυγο του εκμεταλλευόμενος το ρεπό λίγων ημέρων απ’ την Χάιντουκ Σπλίτ.

Στην Αθήνα επέστρεψε για να δει φίλους και γνωστούς, ο Μάρκο Λιβάγια συνοδευόμενος απ’ την γυναίκα του.




Ο Κροάτης πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, βρίσκεται από χθες το βράδυ στην χώρα μας, εκμεταλλευόμενος το ρεπό λίγων ημέρων που έχει απ’ την Χάιντουκ Σπλίτ.

Μάλιστα, ο Λιβάγια συνοδευόμενος απ’ την γυναίκα του, αλλά και τον πρώην συμπαίκτη του και νυν παίκτη της ΑΕΚ Β’, Άνελ Σαμπανάτζοβιτς, διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο, που τραγουδάει ο Αντώνης Ρεμός και η Ελένη Φουρέιρα και σύμφωνα με θαμώνες του μαγαζιού, που τους αντιλήφθηκαν, ξεφάντωσαν και έδειχναν ν’ απολαμβάνουν την επιστροφή τους, στην Ελλάδα.



Ο Λιβάγια θυμίζουμε, αγωνίστηκε με την φανέλα της ΑΕΚ απ’ το καλοκαίρι του 2017 έως τον Φλεβάρη του 2021, κατακτώντας μαζί της, το πρωτάθλημα Ελλάδος το 2018.

Απ’ το 2021 που αποχώρησε απ’ την ΑΕΚ και την Αθήνα, επιστρέφοντας στην Χάιντουκ Σπλίτ, δεν είχε επιστρέψει στην χώρα μας, αλλά το έκανε μετά από τρία χρόνια, εκμεταλλευόμενος την διακοπή του κροατικού πρωταθλήματος και των λίγων ημερών άδεια απ’ την ομάδα του.



Δείτε φωτογραφίες, που δημοσίευσε η γυναίκα του Ριρί στα social media:



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.