Header Ads


«Κόπηκε» ο Χατζισαφί από την Εθνική Ιράν!

«Κόπηκε» ο Χατζισαφί από την Εθνική Ιράν!


Ο λόγος που δεν κλήθηκε ο Χατζισαφί - Τι συνέβη στο Ιράν

Ο Ιρανός μπακ της ΑΕΚ δεν κλήθηκε στην Εθνική Ιράν, η οποία φαίνεται πως θέλει να προχωρήσει σ’ ανανέωση του ρόστερ και να κατεβάσει τον μέσο όρο ηλικίας.




Φαίνεται πως ο αποκλεισμός απ’ το Κατάρ, στο Ασιατικό Κύπελλο, πλήγωσε ιδιαίτερα τους Ιρανούς και αποφάσισαν μετά την αποτυχία, να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές.

Έτσι λοιπόν, στις ερχόμενες κλήσεις για το ματς με την Τουρκμενιστάν, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έμεινε εκτός κλήσεων ο Εχσάν Χατζισαφί, με τα Μέσα του Ιράν να αναφέρουν, ότι κόπηκε ο μέχρι πρότινος αρχηγός της Εθνικής Ιράν, λόγω… ηλικίας.
//inline2


Ο αποκλεισμός απ’ το Κατάρ, έβαλε σε σκέψεις τους ανθρώπους του Ιράν, οι οποίοι φαίνεται πως αποφάσισαν να κάνουν ριζικές αλλαγές, να προχωρήσουν στην ανανέωση του ρόστερ και να ρίξουν τον μέσο όρο ηλικίας τους.

Έτσι λοιπόν, προχώρησαν στο ν’ αφήσουν εκτός κλήσεων, έμπειρα στελέχη της ομάδας, που ήταν βαρόμετρα τα προηγούμενα χρόνια για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας τους.



Μεταξύ αυτών, είναι ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας, Εχσάν Χατζισαφί, που ήθελε μόνο λίγες ακόμα συμμετοχές για να γίνει ο απόλυτος ρέκορντμαν σε συμμετοχές με την Εθνική Ιράν και γι’ αυτό προκάλεσε τεράστια έκπληξη ο αποκλεισμός του.

Επίσης, εκτός Εθνικής Ιράν έμεινε και ο επιθετικός του Άρη και πρώην της ΑΕΚ, Καρίμ Ανσαριφάρντ, με τα ΜΜΕ του Ιράν, ν’ αναφέρουν τον ίδιο ακριβώς λόγο, της… ηλικίας.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.