Header Ads


Πότε επιστρέφουν οι διεθνείς της ΑΕΚ στην Ελλάδα και στις προπονήσεις ενόψει Ολυμπιακού

Πότε επιστρέφουν οι διεθνείς της ΑΕΚ στην Ελλάδα και στις προπονήσεις ενόψει Ολυμπιακού


Το χρονοδιάγραμμα των επιστροφών των παικτών της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ ξεκινά από σήμερα την προετοιμασία της για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, αλλά και την τελική ευθεία του πρωταθλήματος.




Ο Ματίας Αλμέιδα έκρινε αναγκαίο να δώσει κάποιες τελευταίες ανάσες στους ποδοσφαιριστές του, αφού θα ακολουθήσει ένα πολύ σκληρό πρόγραμμα, με την «Ένωση» να δίνει τρία ντέρμπι σε διάστημα οκτώ ημερών απέναντι σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για τα playoffs. 

Κι ο Αργεντινός τεχνικός κρίνει αναγκαίο να έχει ένα διευρυμένο «οπλοστάσιο» για αυτά τα ματς.

Σήμερα στις 17:30 οι παίκτες της ΑΕΚ μπαίνουν ξανά σε… πρόγραμμα ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.



Σταδιακά ξεκινούν και οι επιστροφές των διεθνών της ΑΕΚ από το εξωτερικό με την αρχή να την κάνει ο Λιβάι Γκαρσία που φτάνει στην Ελλάδα απόψε αρκετά μετά τα μεσάνυχτα.

Η συνεχεία γίνεται αύριο με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να επιστρέφει λίγο πριν το μεσημέρι. Ενώ, το βράδυ της Τρίτης θα επιστρέψει και ο Ορμπελίν Πινέδα. Αργά αύριο αναμένεται να επαναπατριστούν και οι Έλληνες διεθνείς καθώς πετούν από την Γεωργία για την Αθήνα αμέσως μετά το ματς της Εθνικής.



Τα ξημερώματα της Τετάρτης φτάνει στην Ελλάδα ο Ντομαγκόι Βίντα και το απόγευμα της ίδιας ημέρας έρχεται και ο Νταμιάν Σιμάνσκι. 

Τελευταίος φτάνει στην χώρα μας ο Αλεξάντερ Κάλενς που υπολογίζεται να «πατήσει» στο «Ελ. Βενιζέλος» τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.