Header Ads


Με γεμάτες τσέπες έφυγε ο Ροναλντίνιο από το Survivor: Τα χρήματα που πήρε

Με γεμάτες τσέπες έφυγε ο Ροναλντίνιο από το Survivor: Τα χρήματα που πήρε


Ασύλληπτο ποσό - Πόσα χρήματα του έδωσε ο Ατζούν για να εμφανιστεί μια φορά σε Ελλάδα και Τουρκία

Την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, στο Survivor, έκανε την έκπληξη και παρουσιάστηκε ως guest ο Ροναλντίνιο, ο θρύλος του ποδοσφαίρου, ο οποίος έπαιξε μαζί με τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας ποδοβόλεϊ και τρέλανε τους ίδιους τους διαγωνιζόμενους, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, που αυτός ήταν και ο στόχος του Ατζούν Ιλιτζαλί.




Ωστόσο, ο ίδιος δεν βρέθηκε εκεί εθελοντικά ή απλώς για να κάνει μία "δυνατή" εμφάνιση μετά από τόσα χρόνια. Αντιθέτως, έλαβε αμοιβή από τον Τούρκο παραγωγό και σύμφωνα με τα ξένα μέσα αυτή ήταν, μάλιστα, τεράστια, εφόσον έπρεπε να βρει σημαντικό κίνητρο για να τον πείσει.

Το χρηματικό ποσό που πήρε ο Ροναλντίνιο για να εμφανιστεί στο ελληνικό Survivor



Όπως αναφέρουν τα τούρκικα μέσα, λοιπόν, το ποσό που φέρεται πως κατέβαλε ο ίδιος στον τραπεζικό λογαριασμό του αθλητή κυμαίνεται μεταξύ των 93.000 ευρώ και των 140.000 ευρώ

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, βέβαια, έχει ακόμη μεγαλύτερες βλέψεις για τον ποδοσφαιριστή, αφού είχε δηλώσει μετά την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης: «Η επίσκεψη του αγαπημένου μου φίλου Ροναλντίνιο στο Survivor μας έκανε όλους πολύ χαρούμενους. Θέλουμε να τον δούμε σε έναν αγώνα της Χαλ Σίτι το συντομότερο δυνατό», μιλώντας για την ομάδα στην οποία είναι πρόεδρος.




Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.