Header Ads


Τεσσάρα (4-0) με Αραούχο η ΑΕΚ Β' τον Απόλλωνα Πόντου

Τεσσάρα (4-0) με Αραούχο η ΑΕΚ Β' τον Απόλλωνα Πόντου


Η ΑΕΚ Β' νίκησε στο ρελαντί με 4-0 στα Σπάτα τον Απόλλωνα Πόντου με σκόρερ τον Σέρχιο Αραούχο

H AEK B’ με τον Σέρχιο Αραούχο στη σύνθεσή της και σκόρερ επικράτησε στο «Σεραφείδειο» με 4-0 του Απόλλωνα Πόντου και πλέον βρίσκεται στην πεντάδα έχοντας το εισιτήριο για τα play offs.




Το πρώτο 45λεπτο εξελίχθηκε ιδανικά για την ΑΕΚ Β’ έχοντας την «αύρα» του Σέρχιο Αραούχο. Ο «Τσίνο» είχε ζητήσει από τον Ματίας Αλμέιδα να παίξει με την β’ ομάδα για να πάρει ρυθμό. Έτσι και έγινε… Έπαιξε και στο 36′, μάλιστα, ήταν ο παίκτης που έδωσε το προβάδισμα στους «κιτρινόμαυρους».

Ο Αραούχο εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά με το εξωτερικό του Μαχαίρα και με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0 για να έρθει στο 43′ ο Ραντόνια με κεφαλιά και αυτός να κάνει το 2-0 που έμελλε να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.



Η ΑΕΚ Β’ διατήρησε τον καλό της ρυθμό και στο β’ μέρος και κατάφερε να φθάσει στο 3ο γκολ στο 84′ με τον Χριστόπουλο για να έρθει ο Σκόνδρας στο 90+2′ να γράψει το 4-0.

ΑΕΚ Β (Κούστας): Γκίνης, Ρόκσον, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κανελλόπουλος (77′ Πήλιος), Σαμπανάτζοβιτς, Φοφανά (46′ Ρουκουνάκης), Μαχαίρας (64′ Σκόνδρας), Κάτσικας (46′ Τζούντα Γκαρσία), Αραούχο, Θεοδωρίδης (64′ Χριστόπουλος).

Απόλλων Πόντου (Καλί – Καλαϊτζίδης): Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Ζαπουνίδης (20′ Μαρτίνεζ), Αμαραντίδης, Φλένσμποργκ, Μουμίν, Λαμπίρης, Ακένα (75′ Μπούμπας), Αγκουάδο (20′ Ίννος), Σαχόλλι

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.