Header Ads


Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα

Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα


Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα

Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμεραΠΑΟΚ ταξιδεύει στις Σέρρες για να αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό του Πάμπλο Γκαρσία στο «Δημοτικό Στάδιο Σερρών» (20:00, NOVASPORTS PRIME) στο πλαίσιος της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League.

Χωρίς νίκη εδώ και έναν μήνα ο Πανσερραϊκός του Πάμπλο Γκαρσία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (0-3-3), βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς και στο +7 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Βόλο και την Κηφισιά, που ισοβαθμούν στην τελευταία τριάδα

Στον αντίποδα, ο ΠΑΟΚ έβαλε τέλος στην… αιμορραγία του, μετά και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Κυπέλλου και τα αρνητικά αποτελέσματα στα ντέρμπι με Ολυμπιακό (1-4) και ΑΕΚ (1-1) στο πρωτάθλημα, περνώντας με 3-1 από το Αγρίνιο την περασμένη Κυριακή.

Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ Κανάλι

Η αναμέτρηση Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ της 25ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της NOVA/EON και συγκεκριμένα από το NOVA SPORTS PRIME. Με τους συνδρομητές της NOVA/EON να έχουν πρόσβαση και στο live streaming βίντεο του αγώνα.

Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ Live Streaming: Νοκ άουτ και ο Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ - Με πολλές απουσίες στις Σέρρες

Έτοιμος για Πανσερραϊκό ο ΠΑΟΚ. Την προετοιμασία του για το ματς (28/2, 20:00) στις Σέρρες ολοκλήρωσε ο «δικέφαλος του Βορρά» το βράδυ της Τρίτης.

Η αποστολή: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Παναγιώτου, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ, Τσιγγάρας, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.


Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ Live Streaming: Χειρουργήθηκε ο Εκόνγκ – Το μήνυμα του Νιγηριανού στόπερ στον κόσμο του ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε η επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ λόγω της θλάσης 3ου βαθμού που υπέστει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Μάλιστα, ο 30χρονος άσος έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους του «δικεφάλου του Βορρά» μέσω ανάρτησής του, ενώ ανέβασε και φωτογραφία του στο περιθώριο του χειρουργείου.

«Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Όπως όλοι ξέρετε, τραυματίστηκα κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Δυστυχώς, αυτός ο τραυματισμός ήταν πιο σοβαρός από ότι είχε φανεί αρχικά. Πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν αγωνιστεί έχοντας πόνους, είτε για την ομάδα τους είτε για τη χώρα τους. Είναι κομμάτι του παιχνιδιού.

Κατάφερα να αγωνιστώ στη νοκ άουτ φάση του Κυπέλλου Αφρικής και ήθελα να συνεχίσω να κάνω το ίδιο και με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να βοηθήσω ώστε να διεκδικήσουμε τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μετά από συμβουλές που δέχθηκα, η καλύτερη απόφαση για μένα ήταν να υποβληθώ σε επέμβαση.

Είμαι συγκεντρωμένος στο να επιστρέψω καλύτερος από πριν. Πάμε ΠΑΟΚ!», ανέφερε στη σχετική του ανάρτηση.

Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ Live Streaming: | Links:

Η αναμέτρηση Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ της 25ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της NOVA/EON και συγκεκριμένα από το NOVA SPORTS PRIME.

Δυστυχώς, στους αγώνες της Stoiximan Super League δεν υπάρχει η υπηρεσία Live Streaming.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.