Header Ads


Παναθηναϊκός - Άρης κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα

Παναθηναϊκός - Άρης κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα


Παναθηναϊκός - Άρης κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα

Παναθηναϊκός - Άρης κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα: Χαρακτήρα… τελικού έχει η σημερινή (28/02 - 21:00, COSMOTE SPORT 1 HD) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη, στο «Απόστολος Νικολαϊδης», στο πλαίσιο της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Το «τριφύλλι» μπαίνει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, όντας σε… δύσκολο φεγγάρι. Υπέστη δύο διαδοχικές, οδυνηρές, ισοπαλίες μέσα στο «σπίτι» του απέναντι σε Λαμία και Κηφισιά οι οποίες του κόστισαν πάρα πολύ!

Από την άλλη πλευρά, οι «κίτρινοι» βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό στα… καλύτερα τους, όπως αυτό τουλάχιστον αποτυπώνεται σε επίπεδο αποτελεσμάτων.

Παναθηναϊκός - Άρης Κανάλι


Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Άρης της 25ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της COSMOTE και συγκεκριμένα από το COSMOTE SPORT 1 HD. Με τους συνδρομητές της COSMOTE να έχουν πρόσβαση και στο live streaming βίντεο του αγώνα.

Παναθηναϊκός - Άρης Live Streaming: Με Σπόραρ, Μπερνάρ και Τσέριν στην αποστολή κόντρα στον Άρη


Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στο «Γ. Καλαφάτης» ο Φατίχ Τερίμ, ανακοίνωσε την αποστολή των «πρασίνων» για το αυριανό ματς, εκεί όπου επέστρεψαν οι Σπόραρ, Μπερνάρ και Τσέριν, με τον πρώτο να ξεπερνά τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Τούρκου τεχνικού.

Από την άλλη, εκτός έμειναν οι τραυματίες, Χουάνκαρ, Τζούριτσιτς, Γεντβάι, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν, όπως φυσικά και ο τιμωρημένος, Μπαρτ Σένκεφελντ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.

Παναθηναϊκός - Άρης Live Streaming: Χωρίς Φαμπιάνο και Σαβέριο κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Άρης

Εκτός για το παιχνίδι έμεινε ο Σαβέριο λόγω τιμωρίας, ο ανέτοιμος, Φαμπιάνο, αλλά και ο τραυματίας Πάρντο, όπως επίσης και οι Ντουκουρέ, Ρουπ, Ματαρίτα, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Κυριαζής, Αγοραστός.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: 

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκ, Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Μπένετ, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Παναθηναϊκός - Άρης Live Streaming: | Links:

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Άρης της 25ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της COSMOTE και συγκεκριμένα από το COSMOTE SPORT 1 HD.

Δυστυχώς, στους αγώνες της Stoiximan Super League δεν υπάρχει η υπηρεσία Live Streaming.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.