Header Ads


«Χάνει» Βίντα η ΑΕΚ!

«Χάνει» Βίντα η ΑΕΚ!


Ο Αρόλντ Μουκουντί επανεντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων της ΑΕΚ, ενώ τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται και άλλες επιστροφές. Εκτίει με Κηφισιά ο Βίντα.

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για την αναμέτρηση της Κυριακής (18/2, 19:00) απέναντι στην Κηφισιά για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η προπόνηση της Τρίτης (13/2) είχε ευχάριστα νέα για τον Ματίας Αλμέιδα.




Συγκεκριμένα, ο Αρόλντ Μουκουντί επανεντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα. Θυμίζουμε πως ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός έμεινε εκτός 20άδας απ' το ματς της Τούμπας, ενώ δεν έχει αγωνιστεί μετά την επιστροφή του απ' το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Τις προσεχείς ημέρες ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να έχει κι άλλες επιστροφές. Συγκεκριμένα, εάν όλα κυλήσουν ομαλά, προγραμματίζεται να επανενταχθούν κι άλλοι ποδοσφαιριστές στο κανονικό πρόγραμμα.



Από την άλλη, ο προπονητής της Ένωσης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντομαγκόι Βίντα κόντρα στην Κηφισιά, καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες και στην 23η αγωνιστική θα εκτίσει την ποινή του.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.